Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Najave - Turizam N. Sada: promotivna letnja kampanja
Turizam N. Sada: promotivna letnja kampanja
Turistička organizacija Grada Novog Sada, priprema promotivnu letnju kampanju tokom koje želi da predstavi svu lepotu grada, raznovrsnu turističku ponudu, ali i mnoštvo predstojećih manifestacija i događaja... Izvor: TONS

Turistička organizacija Grada Novog Sada, priprema promotivnu letnju kampanju tokom koje želi da predstavi svu lepotu grada, raznovrsnu turističku ponudu, ali i mnoštvo predstojećih manifestacija i događaja.
Kampanja će obuhvatiti promociju na društvenim mrežama i putem elektronskih medija, kao i učešće na brojnim promocijama u zemlji i inostranstvu u saradnji sa drugim turističkim organizacijama.

Pored svega navedenog letnja kampanja će obuhvatiti i organizaciju PROMOTIVNIH BESPLATNIH TURA OBILASKA NOVOG SADA.
Sa željom da pre svega edukujemo sugrađane i sugrađanke o lepoti grada, i da utičemo na porast svesti o turističkim znamenitostima grada, ogranizovali smo više puta u toku nedelje besplatne promotivne ture za individualce. Ture se realizuju na srpskom i engleskom jeziku. Prijava na našem sajtu:  http://novisad.travel/booking-tura/
Putem jedne IP adrese ograničena je mogućnost prijave za maksimum 2 osobe.

Novi Sad iz jevrejskog ugla biće prva u nizu promotivnih besplatnih tura za individualce
Trajanje: 65-70 min. Za građane i posetioce Novog Sada max: 25 osoba. Ruta: Trg slobode, Jevrejska ulica, Sinagoga.
Saznaćete o prostorima koje su stvarali i u kojima su živeli članovi nekada brojne i značajne jevrejske zajednice tokom više od tri veka duge istorije Novog Sada, ali najviše o kompleksu Sinagoge kao temelju duhovnog, društvenog i kulturnog života jevrejske zajednice Novog Sada.
Datumi: 14, 21, 28. maj; Vreme: 17-18:10h


Novi Sad iz ženskog ugla

Trajanje: 70 min. Max: 25 osoba. Ruta: Trg slobode, Katolička porta, Grčkoškolska, Pašićeva, Dunavska, Dunavski park, Sonje Marinković.
Saznaćete o alternativnoj, ali ne manje vrednoj istoriji grada kroz priču o znamenitim ženama, šetajući pri tom duž prostora, pokraj kuća u kojima su živele.

Datumi: 18, 25. maj; Vreme: 18-19:10h

Petrovaradinska tvrđava

Trajanje 70 min. Max: 25 osoba. Ruta: Trg vladike Nikolaja, Štrosmajerova, samostan i crkva sv. Jurja, Leopoldova kapija, Gornji plato Petrovaradinske tvrđave.
Saznaćete o gradnji Tvrđave i njenim graditeljima, o utvrđenjima koja su prethodila današnjoj Tvrđavi, rimokatoličkoj crkvi sv. Jurja, Mamulinoj kasarni, Tornju sa satom, Likovnom krugu, velikoj Petrovaradinskoj bici…

Datumi: 22, 29. maj; Vreme: 18-19:10h

Besplatne promotivne ture biće organizovane svakog narednog meseca, i objave o realizaciji po datumima biće objavljenje na našem sajtu http://novisad.travel/booking-tura/

  Tihana Putin
Samostalni stručni saradnik za promociju i odnose sa javnošću

 
TURISTIČKA ORGANIZACIJA GRADA NOVOG SADA
 
Jevrejska 10, 21000 Novi Sad
Tel: +381 21 66 17 343
Mob: + 381 62 730 552
E-pošta:
tihana.putin@novisad.travel 
Web:         www.novisad.travel