Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Najave - NOVI PARKING U BG - REŠENJE ZA STANARE SOLITERA
NOVI PARKING U BG - REŠENJE ZA STANARE SOLITERA
Beograd -- Opština Voždovac započela je radove na izgradnji 72 parking mesta kod pet banjičkih solitera, a vrednost investicije je 16 miliona dinara... Izvor:Tanjug

NOVI PARKING U BG - REŠENJE ZA STANARE SOLITERA

Početku radova na uglu Borske i Crnotravske ulice prisustvovao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je rekao da je uveren da će nova parking mesta značajno rešiti problem stanara solitera na Banjici.

Vesić je podsetio da se na tom mestu nalazio takozvani "Pazl grad" na koji je, kaže, Dragan Đilas potrošio 350.000 evra.

"Ta igraonica je radila kratko vreme, posle čega je postala ruglo i još jedan dokaz besmislenih projekata, baš kao što je bila i replika Terazija na Novom Beogradu za koju je potrošeno više od 700.000 evra. To je pravi pokazatelj kako je radila bivša vlast", dodao je.

Zamenik gradonačelnika rekao je i da je "Pazl grad" srušen jer, za razlliku od parkinga, ničemu nije služio.

"Danas je jasno zašto smo to uradili. Opština Voždovac je obezbedila novac za igradnju parkinga i sa tih 16 miliona dinara možemo da uradimo nešto što će ljudima rešiti problem, a ne da bacimo 40 miliona na besmislene projekte", poručio je Vesić i dodao da se nada da će novi parking, kroz dogovor sa opštinom, koristiti samo stanari solitera.

On je predočio da će radovi trajati oko mesec dana, a da će se u međuvremenu raditi i na rekonstrukciji pijace na Banjici.

"Trudićemo se da nađemo trajno rešenje kako bi Banjička pijaca bila sređena, baš kao što će se raditi i pijace na Paliluli, Senjaku i Kalinić, i na tome ćemo raditi zajedno sa "Gradskim pijacama. Tako da gradjani ovog naselja mogu da budu zadovoljni jer smo rešili jedan od većih problema koji su imali", rekao je Vesić.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić kaže da su stanari pet solitera često obaveštavali opštinu za problem sa parkiranjem, a da će od danas taj problem biti rešen.