Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika



Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Najave - SAMO DA SE USAGLASI: BG DOBIJA JOŠ JEDAN NOVI MOST
SAMO DA SE USAGLASI: BG DOBIJA JOŠ JEDAN NOVI MOST
Ministarstvo građevinarstva će uskoro uslaglasiti ugovor za nastavak obilaznice oko Beograda na delu od Bubanj Potoka do Pančeva... Izvor:Tanjug

To podrazumeva i izgradnju još jednog drumsko-železničkog mosta na Dunavu, izjavio je državni sekretar u tom ministarstvu Miodrag Poledica.

"Mi smo u pregovorima i vrlo brzo ćemo usaglasiti ugovor za izgradnju sektora C, od Bubanj Potoka do Pančeva uključucjući i drumsko- železnički most i na taj način će, pored putne, biti završena i železnička obilaznica oko Beograda", rekao je Poledica novinarima.

Na pitanje o transportu opasnih tereta, Poledica je rekao da se od 1. jula opasni tereti više ne prevoze vozom oko Kalemegdana ka Pančevačkom mostu već preko Vukovog spomenika i to uz posebne mere predostrožnosti.

"Taj kolosek ispod Kalemegdana je ukinut i sada uz sve mere predostrožnosti i instrukcije dobijene od Sektora za vanredne situacije, a ima ih oko 30 mera predostrožnosti za trasport za sve vrste vozova, oni idu kroz Vukov spomenik i dalje ka Pančevačkom mostu", rekao je on.

Dodaje da ti vozovi idu samo noću i to brzinom do 10 km na sat, kao i da u toku transporta može da bude samo jedan voz u tunelu.