Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Najave - PRIJAVITE SE I STEKNITE DODATNA ZNANJA
PRIJAVITE SE I STEKNITE DODATNA ZNANJA
Beograd -- Beograd je tradiionalno domaćin velikog broja konferencija, seminara i obuka na kojima možete steći dodatne veštine... Izvor:B92

PRIJAVITE SE I STEKNITE DODATNA ZNANJA

Edukacija "Poslovni plan - ekonomska opravdanost investicionih ulaganja" namenjena je direktorima i drugim rukovodiocima i članovima organa upravljanja u privatnim kompanijama i drugim privrednim društvima kao i svim zaintresovanim za ovu tematsku oblast.

"CryptoKonf 2018" - konferencija okuplja vodeće govornike iz oblasti kriptovaluta, blockchain tehnologije, finansijskih tehnologija, regulatornih i finansijskih institucija, investitora i entuzijasta kako bi doprinela regionalnom razvoju kripto, blockchain i fintech industrija i na taj način ubrzala tehnološki razvoj čitavog regiona.

Konferencija ne samo da okuplja vodeće stručnjake, investitore, regulatore i start-upove , već pruža neverovatne mogućnosti poslovnog umrežavanja i svim učesnicima pruža priliku da se upoznaju sa profesionalcima iz ove oblasti i na taj način poboljšaju ili prošire svoje poslovanje.

Mokrogorska škola menadžmenta kao vodeća domaća institucija za profesionalno usavršavanje rukovodilaca organizuje Zimski Vivaldi CFO & Legal forum koji će okupiti oko 100 profesionalaca iz oblasti finansija i korporativnog prava. Forum se održava od 29.11 - 1.12.2018. u etno naselju Mećavnik u Mokroj gori. Tema ovogodišnjeg foruma je "Poslovanje bez ljudi".

A konferencija "Budućnost je sada2018." je jedna je od najinovativnijih IT i poslovnih konferencija na Balkanu.

Predavanja i panel diskusije bić e održani od strane inovativnih stručnjaka i predstavnika najvišeg rukovodstva u regionu Balkana i sveta.

Sve ostale aktuelne konferencije i obuke možete pronaći na sajtu Konferencije.rs.