Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Najave - POVRATAK POSLE 6 GODINA: ER FRANS POLEĆE ZA BG
POVRATAK POSLE 6 GODINA: ER FRANS POLEĆE ZA BG
Beograd -- Avioni Er Fransa vraćaju se nakon šest godina na beogradski aerodrom, sa kojeg će od letnjeg reda letenja 2019. imati po jedan let dnevno za prestonicu Srbije... Izvor:Tanjug

POVRATAK POSLE 6 GODINA: ER FRANS POLEĆE ZA BG

"Od 31. marta 2019. godine, avioni Er Fransa će na dnevnom nivou saobraćati na liniji Pariz-Beograd-Pariz. Putnike će na navedenoj relaciji prevoziti avioni tipa Erbas A319 i A320", navodi se u saopštenju francuske avio-kompanije.

Avion Er Fransa (let AF 1660) će prema redu letenja poletati sa Aerodroma "Šarl de Gol" u Parizu u 12:20 časova po lokalnom vremenu, a očekivano vreme dolaska u Beograd 14:35. Iz Beograda, vreme poletanja (let AF 1661) za Pariz je u 15:25 časova po lokalnom vremenu, sa očekivanim vremenom stizanja na Aerodrom "Šarl de Gol" u 17:55.

"Jako sam srećna što se nakon nekoliko godina vraćamo u Beograd. S novim letom, srpskim putnicima će na raspolaganju biti veći broj mogućnosti, zahvaljujući širokoj Er Fransovoj mreži letova iz Pariza. Tri leta dnevno u kod-šer partnerstvu sa Er Srbijom će omogućiti odlične dnevne konekcije sa Aerodroma 'Šarl de Gol' ka više od 160 destinacija na pe t kontinenata", rekla je Ildiko Kiš, menadžer prodaje za Mađarsku i Balkan.

Zahvaljujući novom letu avio-kompanije Er Frans, Beograd i Pariz će od marta 2019. godine povezivati 21 let nedeljno. Putnici Air Fransa će moći da biraju izmedju sedam nedeljnih letova avionima Er Fransa i 14 kod-šerovanih letova sa Er Srbijom.

Na ovaj način će putnici iz Srbije imati lakši i brži pristup do više od 1.000 destinacija u mreži letova avio-kompanije Er Frans i njenih partnera, navodi se u saopštenju.