Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Najave - DAN LETOVANJA 15 €: GRADONAČELNIK SOČIJA NUDI POSEBNE USLOVE ZA GRAĐANE SRBIJE
DAN LETOVANJA 15 €: GRADONAČELNIK SOČIJA NUDI POSEBNE USLOVE ZA GRAĐANE SRBIJE
Valjevo -- Gradonačelnik Sočija Anatolij Pahomov predložio je da se građanima Srbije obezbedi boravak sa punom uslugom u ruskom letovalištu po ceni od 15 evra po danu... Izvor:Tanjug

"Soči je prestonica svih odmarališta Rusije. Naši turoperatori su predložili kolegama u Srbiji organizovanje turističke razmene. Kada se to desi, onda će biti uspostavljena i direktna avionska linija iz Beograda do Sočija. To su svega dva sata leta. Predložili smo veoma povoljne i veoma prihvatljive uslove za građane Srbije - programe lečenja i oporavka od oktobra do maja po ceni od 15 evra po danu", rekao je Pahomov.


Kako je dodao, u tu cenu je uključeno sve - boravak u sanatorijumu, pun pasion, banjski tretmani, saopštila je BK grup.

"Kao gradonačelnik Sočija mogu da vam garantujem potpunu bezbednost i vrhunski komfor", istakao je Pahomov koji je bio na čelu delegacije Sočija koja je trodnevni boravak u Srbiji završila posetom Valjevu.

Tokom boravka zvanične delegacije olimpijskog grada Sočija vođeni su konstruktivni razgovori s visokim državnim zvaničnicima i predstavnicima lokalne samouprave.
Posebna pažnja posvećena je razvoju odnosa sa opštinama zapadne Srbije, s akcentom na proširenje turistčike saradnje i mogućnost da srpski poljoprivrednici plasiraju svoje proizvode na tržište Sočija, najvećeg banjskog lečiličta i najmodernijeg letovališta u Rusiji.