Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > GDE, ŠTA, KADA I KAKO RADI ZA PRAZNIKE
GDE, ŠTA, KADA I KAKO RADI ZA PRAZNIKE | 31.12.2016.
 Beograd -- Dežurne prodavnice pretežno prehrambene robe - hipermarketi, supermarketi, superete i minimarketi moraju  31. decembra da rade najmanje od 9 do 18 časova... Izvor:B92, Beta

GDE, ŠTA, KADA I KAKO RADI ZA PRAZNIKE


Navodi se da u nedelju 1. januara dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni. U ponedeljak 2. januara moraju da rade najmanje od 9 do 12 časova, kao i u utorak 3. januara.

Zelene pijace sutra 31. decembra radiće od 6 do 19 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi, saopštilo je Javno komunalno preduzeće "Gradske pijace".

Na Badnji dan u petak,6. januara prodavnice pretežno prehrambene robe - hipermarketi, supermarketi, superete i minimarketi moraju da rade najmanje od 9 do 18 časova. Na Božić 7. januara dežurni prodajni objekti mogu biti zatvoreni.

Pijace "Zemun", "Banovo brdo, "Bele vode" i "Dušanovac" će 1. i 7. januara raditi skraćeno od 6 do 13 časova. Sve zelene pijace 2. januara radiće od 6 do 13 časova.

Garaža na pijaci "Zeleni venac" neće raditi 1. i 7. januara, dok će ostalim danima raditi po redovn om poslovnom radnom vremenu od 6 do 21 čas.

Otvoreni tržni centar "Novi Beograd" 31. decembra radiće uobičajeno od 8 do 16 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

Na pijaci "Dušanovac" prodaja iz vozila obavljaće se 31. decembra do 22 časa, 1. i 7. januara neće se obavljati, dok će 2. januara ovaj deo pijace raditi od 14 časova.

Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom "Miljakovac" 31. decembra će raditi uobičajeno od 6 do 19 časova, dok 1. i 7. januara neće raditi.

Tržni centar "Krnjača" (cvetna pijaca) će 1. i 7. januara biti zatvoren.

Prodajni objekti iz lanca Delez Srbija, odnosno prodavnice Maksi, Šop end gou i Tempo, u subotu 31. decembra radiće do 18 časova, dok će za većinu radnji prvi dan Nove 2017. godine biti neradan, saopšteno je iz te kompanije.

Prvog januara od 12 do 18 časova radiće samo M aksi supermarketi u Svetogorskoj ulici u Beogradu, kao i oni na Zlatiboru i na Kopaoniku.

Za Božić 7. januara radiće samo Maksi supermarketi na Zlatiboru i Kopaoniku.

Na Badnje veče 6. januara, svi objekti biće otvoreni do 18 časova.

U subotu 31. decembra pošte koje imaju celodnevno radno vreme radiće skraćeno – do 17 časova, osim Glavne pošte u Takovskoj 2 u Beogradu i pošta na graničnim prelazima, koje rade bez prestanka.