Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > FOTO KONKURS: BIRAMO BEOGRADSKOG SNEŠKA!
FOTO KONKURS: BIRAMO BEOGRADSKOG SNEŠKA! | 16.01.2017.
Turistička organizacija Beograda i dnevni list Večernje novosti organizuju foto konkurs pod nazivom „BEOGRADSKI SNEŠKO“. Pozivaju se sugrađani da naprave što originalnijeg Sneška i... izvor: TOB

FOTO KONKURS: BIRAMO BEOGRADSKOG SNEŠKA!

 Turistička organizacija Beograda i dnevni list Večernje novosti organizuju foto konkurs pod nazivom „BEOGRADSKI SNEŠKO“.

Pozivaju se sugrađani da naprave što originalnijeg Sneška Belića, da se fotografišu sa njim, i svoju fotografiju pošalju na Fejsbuk stranicu Novosti – Turist https://www.facebook.com/Novosti-Turist-550419145063991/ na kojoj će biti objavljivane.

 Turistička organizacija Beograda će najbolje fotografije svakodnevno nagrađivati kartama za programe razgledanja grada, ulaznicama za različite sadržaje, slatkim paketima i drugim vrednim nagradama.

 Prednost će imati fotografije koje uz Sneška imaju i obeležje Beograda, bilo da su načinjene u blizini neke od beogradskih atrakcija ili sa Sneškom koji simboliše beogradski način života. Fotografije će biti objavljene i u štampanom izdanju Večernjih Novosti, na portalu ovog lista, kao i na javnom Vajber kanalu Go Belgrade.

 Obucite se i prošetajte Beogradom, navucite rukavice i pustite mašti na volju - napravite beogradskog sneška i osvojite nagradu!

 Akcija traje od 16. do 27. januara.


Turistička organizacija Beograda
Odnosi s javnošću
www.tob.rs