Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > MALOM NEMANJI JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ
MALOM NEMANJI JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ | 27.06.2017.
MALOM NEMANJI JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ. Dečak Nemanja Damčević, koji će uskoro napuniti sedam godina, oboleo je od malignog tumora na mozgu zbog čega hitno mora na lečenje...Izvor:N1

MALOM NEMANJI JE HITNO POTREBNA NAŠA POMOĆ

Bolnica u Parizu je pristala da leči ovog mališana, ali porodici nedostaje novac, pa je, kažu, svaka pomoć dobrodošla, naročito zbog toga što prvu uplatu treba da izvrše za 12 dana.

Krajem maja Nemanji je, nakon naizgled bezazlenog odlaska kod oftamologa, zatim neurologa i urađene MR, otkriven maligni tumor na mozgu, rekla je njegova majka Sandra Damčević koja moli sve ljude dobre volje da im pomognu u prikupljanju novca za dalje lečenje.

Početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS, a HP nalazom malignitet je potvrđen.

"Vreme nam nije saveznik. Najbolja iskustva i rezultate u lečenju ove vrste tumora (Medulloblastoma, klasični tip, gradus IV) ima bolnica Gustave Roussy u Parizu. Od saznanja da nam je Neca oboleo od ove opake bolesti, živimo neočekivani i neželjeni, paralelni život, u kojem ima prostora samo za jednu misao – kako da pomognemo svom detetu. Svesni smo i da ovu tešku i neravnopravnu bitku ne možemo dobiti sami i da nam je pored pomoći rođaka i prijatelja, potrebna i pomoć vas, ljudi koje ne poznajemo", rekla je Damčević.