Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > POJAČANE KONTROLE, S MOTORA VREBAJU NESAVESNE VOZAČE VIDEO
POJAČANE KONTROLE, S MOTORA VREBAJU NESAVESNE VOZAČE VIDEO | 02.09.2017.
U narednih mesec dana biće pojačane patrole oko svih škola i kažnjavani vozači koji prekoračuju brzinu i prave druge prekršaje... Izvor:B92

POJAČANE KONTROLE, S MOTORA VREBAJU NESAVESNE VOZAČE VIDEO

Saobraćajci će na neobeleženim motorima više biti raspoređeni u okolini škola. Pored redovne kontrole vozača, neće propuštati da kažnjavaju one koji ne poštuju pravila.

Policijske patrole biće pojačane u okolini svih škola u narednih mesec dana, i to ne samo saobraćajne, već i patrole koje brinu o opštoj bezbednosti građana.

"Naš zadatak je naravno da nijedno dete ne strada. Veoma nam je važno, i čini nam se da na to roditelji treba posebno da obrate pažnju, i na vezivanje pojaseva, i na korišćenje sigurnosnih sedišta, na ograničenja brzine, i podsetiću da je ograničenje u blizini škola 30 km na sat", rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Pored pojačane kontrole saobraćaja, u narednom periodu, u školama će biti sprovedena i edukacija učenika o postupanju u slučaju vanrednih situacija. Učenici će kroz posebne programe biti upoznati i sa opasnostima koje vrebaju kada je vršnjačko nasilje u pitanju, ali i od drugih vidova nasilja. Takođe će imati i predavanja o opasnostima koje sa sobom nosi upotreba interneta.