Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > RASPISAN KONKURS ZA NAGRADU "ALEKSANDAR TIJANIĆ"
RASPISAN KONKURS ZA NAGRADU "ALEKSANDAR TIJANIĆ" | 29.10.2017.
Beograd -- Udruženje novinara Srbije (UNS) raspisalo je konkurs za novinarsku nagradu ;"Aleksandar Tijanić"...Izvor:Beta

RASPISAN KONKURS ZA NAGRADU "ALEKSANDAR TIJANIĆ"
Izvor:Beta

Beograd -- Udruženje novinara Srbije (UNS) raspisalo je konkurs za novinarsku nagradu ;"Aleksandar Tijanić".

Nagrada za borbenost u novinarskom izražavanju "Aleksandar Tijanić" dodeljuje se od 2015. godine, za tekstove, priloge objavljene u štampanim, elektronskim ili onlajn medijima, ali i za novinarski potez koji bi zavredeo ovu nagradu.

Za nagradu mogu da konkurišu novinari koji rade u medijima u Srbiji, a radovi moraju biti objavljeni u periodu od 28. novembra 2016. do 28. oktobra 2017.

Kandidata za nagradu mogu predložiti novinari i drugi gradani Srbije, kao i organizacije registrovane u Srbiji.

Rok za slanje predloga je 28. novembar, a ime dobitnika biće objavljeno 13. decembra, na dan kada je Aleksandar Tijanić rođen.

Nagrada se sastoji od diplome i novčanog iznosa od 2.000 evra u dinarskoj protiv vrednosti i biće uručena 21. decembra na dodeli godišnjih nagrada UNS-a.

Predloge sa fotokopijama tekstova ili CD/DVD sa tv i radio prilozima, kao i tekstovima objavljenim na vebu, treba poslati na mejl press@uns.org.rs ili u pet primeraka dostaviti na adresu Udruženja novinara Srbije, Resavska

28/I, 11000 Beograd sa naznakom "Za novinarsku nagradu Aleksandar Tijanić".