Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa
iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa | 27.07.2018.
Najnoviji konkursi; Pet najplaćenijih zanimanja u Srbiji; Vrnjačka Banja spremna za...;(Ne)ravnopravnost: Ženska košarka u Srbiji... Izvor: iSerbia

iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa
 
 
 

Pet najplaćenijih zanimanja u Srbiji

Kada biramo zanimanje, uglavnom se trudimo da odaberemo ono koje volimo, ali i koje donosi dovoljno novca. Nekad smo zadovoljni nadoknadom koju dobijamo za svoj trud, nekada ne, ali bitno je da se trudimo da se usavršavamo u svom poslu, kako bismo napredovali.
  

Vrnjačka Banja spremna za spektakl od 2. do 5. avgusta

Lovefest, 18. jul 2018. – Ultra Energy Stage kao jedan od statusnih simbola Heineken Lovefesta, od samog nastanka trudi se da svojim programom širi vidike mlade klupske publike. Kao i svih godina do sada, i ovog leta predstavlja potpuno nova imena svetskog muzičkog podzemlja. Izdvojićemo samo neka od njih, koja će od 2. do 5. avgusta zatresti Vrnjačku Banju.

(Ne)ravnopravnost: Ženska košarka u Srbiji

Da li se u sve ženske košarkaške klubove u Srbiji ulaže podjednako kao i u beogradske i da li sve devojke imaju jednake šanse za nastavak karijere, bez obzira na to gde treniraju?

Od ponovnog otvaranja omiljenih muzeja kao što su Kettle’s Yard i Kraljevska akademija pa do novog spektakularnog V&A na dokovima Dandija, ovo je uzbudljiva godina za svet umetnosti.

U svojim pedesetim izgledaju kao da su 30 godina mlađi, a njihova koža zrači zdravim sjajem. Čak i njihovi muškarci koriste specijalnu šminku i znaju mnogo trikova kako bi uvek izgledali besprekorno.

 
 
 

Najnoviji konkursi

Za informacije o osnivanju firme ili udruženja, klikni ovde.
Konkurs „Evropa za građane i građanke"
Za:
 jedinice lokalne samouprave
Rok: 03.09.2018.

Eurofound donira opremu humanitarnim organizacijama
Za: Humanitarne organizacije

Rok: 31.12.2018.

 
 
Za: mlade 18-30 god.
Rok: 31.08.2018.

Za: mlade
Rok: 10.09.2018.

Za: svi
Rok: stalni konkurs
...