Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > Najnoviji konkursi
Najnoviji konkursi | 03.08.2018.
Biznis i NVO; prakse i edukacije; ostalo... Izvor: iSerbia

Šta je AIDA model i zbog čega je značajan za marketing?

Nije dovoljno imati samo dobru ideju, bitno je i znati kako da je prikažete zainteresovanim klijentima. Ono što vam u tome može pomoći jeste AIDA model – matrica koja čini čuda u svetu reklamiranja i prezentiranja. 
  

Matematičari iz Srbije osvojili svet

U Alma Ati u Kazahstanu održana je XIV Međunarodna Žatikovsa olimpijada iz matematike, fizike i informatike. Prvo mesto osvojio je tim iz Matematičke gimnazije iz Srbije.

Vidojković: Stremim mirnoj sredini u kojoj živim svoj haos

Marko Vidojković je čovek koji se čvrsto rukuje, srdačno grli i gleda u oči dok komunicira sa vama. Poznat je kao novinar, kolumnista, aktivista, ali, pre svega - pisac. Iza sebe ima 11 knjiga, a najnoviji roman – „E baš vam hvala” je dostigao 20.000 prodatih primeraka za manje od godinu dana.

Kada se pomenu „mladi, perspektivni ljudi, studenti, leto i zabava“, prva asocijacija su studentska odmarališta. Na ovim mestima iz godine u godinu sve je više studenata, ali i profesora koji učestvuju na naučnim konferencijama i simpozijumima.

Konzumiranje tri glavna obroka i dve užine u toku dana je model ishrane koji se za mnoge pokazao najpogodnijim. Usled radnih obaveza, svakodnevnog stresa i događaja sa kojima se suočavamo, preskakanje obroka a potom preterivanje u hrani i piću nije retka pojava. Da li ste se pitali koliko vaše emocije utiču na obim i broj obroka?

 
 
 

Najnoviji konkursi

Za informacije o osnivanju firme ili udruženja, klikni ovde.
Konkurs „Pravo na prvu šansu"
Za:
 nezaposlene sa doktorskim zvanjem iz Vojvodine
Rok: 15.09.2018.

Sredstva za projekte
Za: NVO

Rok: stalni konkurs

 
Za: srednjoškolce
Rok: 17.08.2018.

Za: studente
Rok: 21.08.2018.

Za: mlade
Rok: 10.09.2018.