Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa
iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa | 22.08.2018.
Pet najvećih grešaka pri traženju posla; Kristina Bijelić: Naginjem ka osećajnijoj vrsti novinarstva; Studenti su nam uvek bili na prvom mestu! Borac i dama: Sećanje na Draganu Ćosić.. Da li svaki dan možemo učiniti Danom humanosti... Izvor: iSerbia

  iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa
 
 
 

Pet najvećih grešaka pri traženju posla

Pri svakom konkursu za posao, veliki broj kandidata bude odbijeno i ne dobiju šansu, iako poseduju kvalitet. U nastavku teksta saznajte kako da ne pravite greške koje oni čine i kako da izbegnete situaciju da vaša prijava bude odbačena.

Kristina Bijelić: Naginjem ka osećajnijoj vrsti novinarstva

Kristina Bijelić, jedna od osnivača i urednika portala „Vajb magazin”, svoju energiju, kreativnost i potrebu za širenjem pozitivnih vibracija utkala je u portal, uz težnju da ne potiskujemo one manje prijatne emocije i situacije koje život nosi, već da ih zajedno proživimo i prebrodimo.

Studenti su nam uvek bili na prvom mestu!

Slobodan ulaz na kulturnim manifestacijama, događajima i koncertima, ali i brojni popusti u prodavnicama i uslužnim objektima samo su neke od pogodnosti koje će uživati korisnici ove kartice.

Dobra vila Beograda. Novinarka. Nežna dama. Lavica, ne samo u horoskopu, već i u svim životnim situacijama kroz koje je prolazila. Istinska ikona stila. Borac. Žena koja nas je prerano napustila, ali je i pored toga ostavila bezbroj razloga da je pamtimo.

Srpski pisac Duško Radović je rekao: „Proverite da li ste zaista dobar čovek - pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti”. Da li nam je potreban poseban razlog, ili svakog dana možemo da iskoristimo priliku da ga poslušamo?

 
 
 

Najnoviji konkursi

Za informacije o osnivanju firme ili udruženja, klikni ovde.
Eurofound donira opremu humanitarnim organizacijama
Za:
 Humanitarne organizacije
Rok: 31.12.2018.

Javni poziv za dodelu sredstava za razvoj preduzetništva
Za: 
Početnike u biznisu   Rok: 31.12.2018.

 
Za: Sve
Rok: 24.08.2018.

Za: 18-30 god.
Rok: 31.08.2018.