Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa
iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa | 05.09.2018.
BIZNIS I NVO; Konkurs „Pravo na prvu šansu"; Eurofound donira opremu humanitarnim organizacijama, PRAKSE I EDUKACIJE... Izvor: iSerbia

  iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa
 
 
 

Kako mikromenadžment utiče na rad timova?

Briga o timu i uključenost u njegov rad predstavljaju poželjna ponašanja menadžera. No, kada ta uključenost preraste u mikromenadžment, kao rezultat se neretko javljaju frustracija i nezadovoljstvo.
  

„Svet bez ljudi“- 52. Bitef festival

52. Bitef održava se pod sloganom „Svet bez ljudi“, od 13. do 22. septembra 2018. U glavnom programu će biti prikazano deset projekata, i to iz Slovenije, Francuske, Srbije, Nemačke, Hrvatske, Estonije, Švajcarske, Izraela i Belgije.

Sa diplomom u rukama pravac inostranstvo!

  Čak trećina studenata po završetku studija planira odlazak u inostranstvo, a neverovatnih 70% računa na pomoć rodbine i prijatelja. Da su, čak i oni koji su radni vek proveli u Srbiji, odustali od verovanja da će biti bolje, govori i podatak da 90% studenata ima podršku roditelja u nameri da po završetku školovanja ode u inostranstvo u potrazi za poslom.

Rođena je 1840. godine u Staroj Kanjiži, rasla u Starom Bečeju, ali mala sredina je od nje ipak oformila veliku ličnost, neuobičajeno veliku za ženu u Srbiji toga doba. Draga Dejanović je bila sve osim onoga što se od nje očekivalo. Nije bila žena koju muž izdržava dok ona odgaja decu i brine o domaćinstvu, iako je u jednom momentu u životu, pored bogate karijere postigla da zasnuje porodicu. Draga je, osim uloge majke i žene, ostvarila i mnoge druge: pesničku, glumačku, aktivističku, učiteljsku.

Svakog septembra u školu pođe nova generacija prvaka. Svi smo prošli kroz taj period tokom kog se stiče važno iskustvo koje predstavlja temelj za dalji razvoj ličnosti.

 
 
 

Najnoviji konkursi

Za informacije o osnivanju firme ili udruženja, klikni ovde.
Konkurs „Pravo na prvu šansu"
Za:
 Mlade od 19 do 28 godina
Rok: 15.09.2018.

Eurofound donira opremu humanitarnim organizacijama
Za: Humanitarne organizacije

Rok: 21.12.2018.