Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > iSerbia: Najnoviji konkursi
iSerbia: Najnoviji konkursi | 13.09.2018.
Najnoviji konkursi; Prakse i edukacije; Poslovni bonton - ključ uspeha; DKSG: Premijera pozorišnog performansa „Ti i ja“; Studenti u Petnici uče o tajnama kosmosa; Pismenost ne izlazi iz mode!;

 

Poslovni bonton - ključ uspeha

Bez obzira na to koliko ste uspešni u poslu kojim se bavite, ono što vas u najvećoj meri određuje jeste ponašanje i odnos koji gradite sa kolegama. Stoga je poslovni bonton važan za održavanje zdrave poslovne sredine i funkcionisanje jednog kolektiva. U nastavku otkrivamo koja su to osnovna pravila ponašanja na poslu.
  

DKSG: Premijera pozorišnog performansa „Ti i ja“

Premijera pozorišnog performansa „Ti i ja“ održaće se u sredu, 12. septembra, u Amfiteatru Doma kulture „Studentski grad“ sa početkom od 20 časova.

Studenti u Petnici uče o tajnama kosmosa

Istraživačka stanica Petnica ovog letabila je domaćin preko 200 studenata iz inostranstva koji su učestvovali na nekom od mnogobrojnih programa koji su ih upoznavali sa svetskim naučnim otkrićima. Predavači na ovim programima dolaze sa renomiranih međunarodnih instituta i fakulteta kao što su: ETH, Microsoft, CERN.

   Nevinost je od davnina imala posebno mjesto u društvu. Ali kako je čovječanstvo došlo do faze da je vrednuje i je li danas nevinost ono što je nekad bila? Ako jeste, na koji način je. Nevinost danas simbolizuje krhkost, ali u mnogim antičkim civilizacijama, značila je žensku nezavisnost i snagu. Djevice su bile slobodne žene, koje nisu bile podložne uticaju muškaraca ni pod kojim uslovima.

U svakom društvu gotovo sigurno postoji čovek koji samo vreba momenat u kom će svoju moć lepog i ispravnog izražavanja iskoristiti protiv onog člana koji svojim gramatičkim greškama para uši prisutnima.

 
 
 

Najnoviji konkursi

Za informacije o osnivanju firme ili udruženja, klikni ovde.
Fond za reklamiranje
Za:
 Organizacije civilnog društva
Rok: Stalni konkurs

POPOS program
Za: Ustanove, NVO

Rok: Stalni konkurs

 
Za: Studente ekonomije
Rok: 22.11.2018.

Za:  studente završnih godina, apsolvente, diplomirane ili master hispaniste
Rok: 30.09.2018.