Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > POSLE SKORO DVE GODINE ISTO PITANJE — GDE JE BARBARA?
POSLE SKORO DVE GODINE ISTO PITANJE — GDE JE BARBARA? | 28.09.2018.
Barbara Vitez i Sente nestala je u novembru 2016. godine, a posle skoro dve godine porodice je i dalje bezuspešno traži... Izvor:B92

POSLE SKORO DVE GODINE ISTO PITANJE — GDE JE BARBARA?

Interpol je raspisao poternicu za 16-godišnjom devojčicom, a to što se našla na poternici može da znači i da policija veruje da ona nije mrtva.

Najpre se verovalo da je devojčica upala u reku i utopila se, ali kako i nakon više pretraga njeno telo u Tisi nije nađeno, inspektori su očigledno došli do nekih novih saznanja.

Ona se tada, navodno, vraćala kući sa prijateljima i prelazila preko mosta. Njeni roditelji veruju da je njihova ćerka živa i broje dane do Barbarinog povratka.

Slučaj je u Tužilaštvu u Subotici, a roditelji kažu da od nadležnih institucija ne dobi jaju nikakve informacije.

Zbog toga se i našla na Interpolovoj žutoj poternici, odnosno listi na kojoj se nalaze nestale osobe.

Njen otac Endre Vitez kaže da je to dokaz da je njegova ćerka oteta. Roditelji Barbare Vitez su i u izjavi za Prvu televiziju tvrdili da je Barbara živa.

DOBRI LJUDI POMOZITE U PRONALAZENJU DJEVOJCICE BARBARE ..BUDI COVJEK I PODIJELI. Barbara Vitez iz Sente. Djevojčica je nestala 25. novembra 2016. i od tada roditelji sami tuguju , pate i postali su nepoželjan gost naših institucija jer još uvijek traže svoje dijete. pic.twitter.com/GK1FKdcsoq

— DN (@DN9981) September 27, 2018