Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > Najnoviji konkursi
Najnoviji konkursi | 25.10.2018.
Konkurs za Nacionalnu nagradu za volontiranje; Konkurs za EY preduzetnika 2018. godine; Tražimo novinare za iFemin tim; Konkurs najlepše fotografije s knjigom Arhipelaga; Otvoren konkurs za volontiranje u Programu obrazovanja... Izvor: iSerbia

 

Filmovi „Slobodne Zone“: Istina o kojoj niko ne govori

Četrnaesto izdanje Filmskog festivala „Slobodna zona“ održava se od 7. do 12. novembra u Beogradu, Novom Sadu i Nišu. Festival će svečano 7. novembra od 20 časova u sva tri grada otvoriti film „Leto“ ruskog reditelja Kirila Serebrenikova. Na repertoaru će se naći preko 50 angažovanih igranih i dokumentarnih filmova iz svih delova sveta sa više od 100 projekcija.    

Dina Kecman: Sebi sam najveći kritičar

Znate onu dobru staru „Slika govori više od reči“? Mlada Svilajnčanka, Dina Kecman, fascinira svojim talentom i oštrim okom, a njeni crteži će vas naterati da se dobro zagledate, jer izgledaju kao da će upravo izaći iz papira.    

 

Studenti, da li ste našli stan?

Traženje stana veoma je stresan period za svakog studenta, a zakon ponude i potražnje u poslednje vreme nije baš blagonaklon. Evo kako se kreću cene stanova u univerzitetskim gradovima u Srbiji i koje su želje, a kakve mogućnosti studenata koji dolaze iz unutrašnjosti.    

Zašto volimo Milenu

  Napustila nas je najveća glumica ovih prostora, dama neprevaziđenog talenta, nezaboravne lepote i harizme, dobitnica najvažnih nagrada za glumu, legenda jugoslovenske i srpske kinematografije – Milena Dravić.  

Kafići kao iz crtanog filma

Da li ste ikada bili u crtanom filmu, ili ste možda posetili neku od vaših omiljenih bajki? Ne, nije reč o Diznilendu, već o magičnim kafeima u kojima fantazija postaje stvarnost. Ukoliko niste posetili neke od domaćih ili stranih kreativnih bisera ugostiteljstva, vreme je da to učinite.    

 

 

 

Najnoviji konkursi

BIZNIS I NVO

 

Za informacije o osnivanju firme ili udruženja, klikni ovde.

Konkurs za Nacionalnu nagradu za volontiranje
Za:
 Mlade od 19 do 28 godina
Rok: 10.05.2018.

Konkurs za EY preduzetnika 2018. godine
Za: Sve

Rok: 15.11.2018.

 

PRAKSE I EDUKACIJE

Tražimo novinare za iFemin tim!

Za: Novinare 18+

Rok: 31.10.2018.

 

Konkurs najlepše fotografije s knjigom Arhipelaga

Za: Sve

Rok: 27.10.2018.

 

Otvoren konkurs za volontiranje u Programu obrazovanja

Za: Volontere

Rok: 01.11.2018.