Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > HEROJ DANA - JOVANA LEPOSAVIĆ
HEROJ DANA - JOVANA LEPOSAVIĆ | 20.01.2019.
Na zemunskom keju u Beogradu Bogojavljanski krst uzela je18-godišnja Jovana Leposavić iz Beograda, devojka koja se izlečila od raka... Izvor:B92, prva

Ona je heroj dana, pa Jovana za Prvu televiziju govorila kako su izgledale pripreme i da li je očekivala gest ostalih plivača.

"Želim da se zahvalim momcima koji su plivali, kao i mom treneru Igoru koji me podstakao na ovako nešto. Do poslednjeg minuta nisam znala da će me pustiti. Nisam nešto posebno pripremala, samo sam rekla 'idem i ja sa vama treneru'. Ja sam golman u ŽKK Rad već 12 godina, sport je deo mene i deo mog života“, rekla je Jovana Leposavić za Prvu televiziju.

Jovana je imala jednu veliku životnu pobedu, izlečila se od raka.

"Devojk a iz mog tima su najviše uticale u nekom mom oporavku, da nije bilo njih ne bih ustala iz kreveta. Donele su mi u bolnicu moj prvi dres i posle toga sam ustala i počela normalno da hodam. Imala sam podršku porodice i prijatelja, ali kao druga velika porodica istakao se moj tim“, rekla je Jovana Leposavić.

U budućnosti se na nada da će igarati negde u inostranstvu.

"Nadam se da ću igrati u inostranstvu, da ću ostati u fudbalu ostati i da ću biti trener“, zaključila je devojka koja je uzela Bogojavljenski krst.