Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > [iSerbia] Pregled vesti
[iSerbia] Pregled vesti | 21.01.2019.
Neka vas kupci reklamiraju; Univerzitet u Novom Sadu dodelio nagrade „Zoran Đinđić“; Čarobna nesavršenost Šarlote Gensbur; Mikroorganizmi: skriveni život ispod površine Zemlje; Januar nam donosi neobjavljenu priču Silvije Plat… Izvor: iSerbia

Neka vas kupci reklamiraju

Preporuka je najbolja reklama! Ako vaš biznis već ima zadovoljne mušterije, nemojte ništa prepuštati slučaju: „uposlite" ih da promvišu vaše proizvode ili usluge.


Univerzitet u Novom Sadu dodelio nagrade „Zoran Đinđić“

Nagrađenima je uručeno prestižno priznanje 27. decembra u amfiteatru Rektorata Univerziteta u Novom Sadu, a nagrada je uručena za dostignuća u nauci tokom 2018. godine.


 Čarobna nesavršenost Šarlote Gensbur

U odnosu na scenu savremene umetnosti, ona stvara na jednoj drugoj platformi. Njen ritam je spor, a lirika brutalna. Ona je nepretenciozna i tiha, modna ikona u farmerkama. Introvertna u nastupu, pažnju publike smatra slučajnom. Ona je rođena poznata i zove se Šarlota Gensbur.


Mikroorganizmi: skriveni život ispod površine Zemlje

Tamna, teška, monotona zemlja, mnogo je življa nego što se to na prvi pogled čini. Godinama se smatralo da u dubini njene utrobe nema ničega što bi moglo da pogoduje nastanku života. Naučnici su otkrili ekosistem ispod zemlje koji je dvostruko veći od svetskih okeana, što dokazuju i deep life studije, koje proučavaju dubinu Zemlje i njen sastav. Koliko mi zapravo poznajemo planetu Zemlju i sve njene najrazličitije stanovnike, da li smo domaćini ili možda samo gosti?


Januar nam donosi neobjavljenu priču Silvije Plat

Dok je Platova još bila student u Sjedinjenim Državama, napisala je delo „Meri Ventura i deveto kraljevstvo“ 1952. godine. Ova važna kratka priča, koju je Silvija Plat napisala kada je imala 20 godina, biće prvi put objavljena u januaru 2019. godine.