Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > Najnoviji konkursi
Najnoviji konkursi | 08.02.2019.
Najnoviji konkursi; Da li je dobro osmišljena marka recept za uspeh? Vršac: Posetite izložbu slika „Momenti“ Filipa Daćevca, Pomozimo Anastasiji Gavrilović da pobedi u najvećoj bici, Postoji li matrijarhat u 21. veku? Kome pripada novac iz Fontane di Trevi... Izvor: iSerbia

       iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa
 
 
 

Da li je dobro osmišljena marka recept za uspeh?

Svako preduzeće teži tome da svoj proizvod ili uslugu učini prepoznatljivim. Tu nameru je moguće ostvariti dobrim poslovanjem i težnjom da se održava kontinuitet u kvalitetu. Osim ovih faktora važna je marka, koja omogućava lakše raspoznavanje u masi onih koje cirkulišu na tržištu.
  

Vršac: Posetite izložbu slika „Momenti“ Filipa Daćevca

Izložba slika „Momenti“ Vrščanina Filipa Daćevca biće otvorena u petak, 1. februara u vršačkom Kulturnom centru, a otvaranje je zakazano za 19 časova.

Pomozimo Anastasiji Gavrilović da pobedi u najvećoj bici

Hajde da priču o tome zašto ljude lečimo SMS porukama ovoga puta ostavimo po strani, zato što ona ne može pomoći Anastasiji Gavrilović, kao i mnogima koji se, kao i ona, bore sa bolešću. Umesto toga, bolje bi bilo da uradimo nešto konkretno - pomozimo Anastasiji da živi.

Čak i u 21. veku postoje zajednice koje imaju neka obeležja matrijarhata, iako bi se moglo reći da su one više izuzetak nego pravilo. Većina njih se nalazi u Aziji. 


Legenda kaže da ćete, ako bacite preko ramena novčić u Fontanu di Trevi, sigurno opet doći u Rim. Svake godine se skupi oko 1,5 miliona evra zahvaljujući novčićima koje zaljubljenici u Večiti grad bace u fontanu. Kuda idu kovanice sakupljene na ovaj način? Kome pripada novac iz Fontane di Trevi?
 

 
 
 

Najnoviji konkursi

Za informacije o osnivanju firme ili udruženja, klikni ovde.
Sredstva za projekte
Za:
 NVO 
Rok: Stalni konkurs

Fond za reklamiranje
Za: Organizacije civilnog društva

Rok: 
Stalni konkurs

 
 
 
 
 
iAkademija - iSerbia 
office@iSerbia.rs