Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa
iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa | 22.02.2019.
Najnoviji konkursi; Može li se bez veštačke inteligencije; Beograd: Koncert Simfonijskog orkestra RTS-a; Reci mi koju boju voliš, da bih znao ko si; Olivera Stojanović: od strasti do uspešnog biznisa; Jusaku Mezava – prvi turistički putnik oko Meseca... Izvor: iSerbia

 iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa
 
 
 

Može li se bez veštačke inteligencije?

Svedoci smo nezaustavljivog tehnološkog razvoja. Iz dana u dan dobijamo nove informacije o tome kako je postignut veliki napredak na svim poljima tehnologije, a neizostavan deo toga je i „veštačka inteligencija“, koja se pojavljuje u svakom „pametnom“ uređaju. Ipak, postavlja se pitanje da li je danas moguće živeti bez nje.
  

Beograd: Koncert Simfonijskog orkestra RTS-a

Koncert povodom Kineske Nove godine održaće se u sredu, 23. januara, u Kolarčevoj zadužbini, sa početkom u 20 časova. Na koncertu će nastupati troje solista iz Kine, uz pratnju Simfonijskog orkestra RTSa.

Reci mi koju boju voliš, da bih znao ko si

Da li ste se pitali kako boja kojom podvučete neku reč dok čitate gradivo utiče na to da lakše zapamtite pojam? Kakve veze ima boja kojom pišete sa vašim pamćenjem i osećanjima? Psiholozi imaju objašnjenje za to.

Oliverin posao predstavlja san mnogih. Rad sa luksuznom robom, prestižni događaji, zanimljiva putovanja i lep izlog u Knez Mihailovoj, samo su jedan deo njene svakodnevnice.


Jedan od najbogatijih ljudi u Japanu, Jusaku Mezava (Yusaku Maezawa), ni po čemu nije tipičan. Njegov životni put od rok muzičara i američkog putnika, pa do internet prodavca CD-va i ploča može podsećati na mnogo toga, osim na prosečnu poslovnu karijeru. Njegov javni život obeležile su pikanterije poput kupovine Baskijatove slike za 110,5 miliona dolara, kao i najretvitovaniji tvit u istoriji. U svet poznatih i posebnih lansiralo ga je planiranje prvog komercijalnog leta oko Meseca.
 

 
 
 

Najnoviji konkursi

Za informacije o osnivanju firme ili udruženja, klikni ovde.
Fondacija Ana i Vlade Divac sprovode konkurs „Možemo i mi!”
Za:
 Neformalne grupe i organizacije civilnog društva    
Rok: 31.01.2018.


 
Za: Mlade 19-35
Rok: 01.03.2019.

Za: Studente
Rok: 18.3.2019.

Za: Studente
Rok: Stalni konkurs