Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > Najnoviji konkursi
Najnoviji konkursi | 28.03.2019.
Sredstva za projekte; POPOS program; Postani član veslačkog kluba; iSerbia raspisuje konkurs za novinare; Nastup na poetskoj sceni; Ostalo... Izvor: iSerbija

Damir Bogdan: Zaboravljanje neuspeha rezultira neuspehom

Damir Bogdan je humanista i volonter, borac za kvalitetnije obrazovanje mladih, večito radoznali istraživač ljudske prirode i u stalnoj potrazi za novim načinima da bude koristan svojoj društvenoj zajednici. Umesto da sanjari i veruje u „magičnaˮ rešenja, hvata se u koštac sa problemima današnjice i nastoji da motiviše druge da učine isto.

 

Upoznajte Nikolu Krstića, programera koji menja svet!

U svečanoj sali Univerziteta u Kragujevcu, u četvrtak 21. marta, akademik Ivan Gutman održaće predavanje povodom obeležavanja 150 godina od nastanka Periodnog sistema hemijskih elemenata. Centar za naučnoistraživački rad SANU i Univerziteta u Kragujevcu pozivaju vas da prisustvujete predavanju i čujete šta povodom ovog jubileja ima da kaže jedan od u svetu najviše citiranih srpskih naučnih radnika.

 

 

Bolest, seksualnost i ostale (ne)bitne stvari

Seksualni identitet je jedna od bitnijih strana našeg identiteta uopšte. Gradimo ga na osnovu predstave samog sebe te iskustava koja doživljavamo još u ranoj, ali i kasnijoj mladosti.

Kragujevac: Besplatno studiranje za trudnice i mame

Univerzitet u Kragujevcu je doneo odluku da trudnice i mame koje imaju decu do jedne godine starosti budu oslobođene troškova studiranja.

Da li znate pravila ponašanja u restoranu?

Većina ljudi u Srbiji (obično iz ekonomskih razloga) ne obeduje u restoranu toliko često. Odlazak je uglavnom rezervisan za posebne prilike ili poslovne večere. Ipak, nije zgoreg da se za takve situacije prisetimo nekih pravila i procedura koje, pored lepih manira, treba imati na umu kada je odlazak u restoran u pitanju.

 

 

 

Najnoviji konkursi

BIZNIS I NVO

 

Za informacije o osnivanju firme ili udruženja, klikni ovde.

Sredstva za projekte
Za: NVO
Rok: Stalni konkurs

POPOS program
Za:  Ustanove, NVO  
Rok: Stalni konkurs

 

PRAKSE I EDUKACIJE

Postani član veslačkog kluba

Za: studente 

Rok: stalni konkurs

 

iSerbia raspisuje konkurs za novinare

Za: mlade 18-30 godina

Rok: 15.04.2018.

 

Nastup na poetskoj sceni

Za: Sve

Rok: Stalni konkurs