Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > NOVA STAVKA NA UPLATNICAMA: RAČUN ZA VODU VEĆI 130 DINARA
NOVA STAVKA NA UPLATNICAMA: RAČUN ZA VODU VEĆI 130 DINARA | 09.10.2019.
Beograd -- Beograđani će u toku oktobra u poštanskim sandučićima zateći uvećane račune za "Infostan", koji sadrže novu stavku za pogonsku spremnost vodovodnog sistema... Izvor:Večernje novosti

NOVA STAVKA NA UPLATNICAMA: RAČUN ZA VODU VEĆI 130 DINARA

Dodatni fiksni namet iznosi 130,68 dinara, a odluka o prečišćavanju i distribuciji vode usvojena je u avgustu na sednici Skupštine grada.

Korisnici će JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", osim cene za isporučenu vodu po kubnom metru, plaćati i održavanje sistema, pišu "Večernje novosti".

"Cena za pogonsku spremnost je visina mesečne novčane naknade u iznosu za održavanje i ispiranje distributivnog sistema vodovodne mreže", navodi se u odluci i dodaje da su potrošači dućni da plaćaju ovu mesečnu naknadu, bez obzira na to koliko vode potroše.

Isti iznos od 130 dinara plaćaće domaćinstva, sportsko-rekreativni centri, kao i ostale grupe potrošača. Zamenik gradonačelnika Goran Vesić krajem septemra dao je saglasnot da Odluku o ceni za isporučenu vodu sanovom stavkom, koja važi od 1. oktobra. Iako je bilo najavljeno, cena količine utrošene vode po kubnom metru nije promenjena, te za domaćinstva i sportske centre iznosi 51,48 dinara, odnosno 56,63 sa PDV.