Dobrodošli
Home
Contact


TOURISM

SEARCH
Within
Category Tourism organizations
All Categories
Find
AND Search
OR Search
Phrase Search
Show


Hide images
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > TOURISM > Tourism organizations > Tourism organisation of Bor
Tourism organisation of Bor Srpski
Address: Moše Pijade 19, 19210 Bor
E-mail: borast@ptt.rs

Tourism organisation of Bor

Tourism organisation of Bor

Submit your comment or message

Your comment will be posted on this page and automatically forwarded to its owner, but before you leave a comment, please read the rules of commenting:

Hate speech, incitement to racial, ethnic, sexual and religious hatred, defamation, slander and profanity are not welcome on this site and the moderator reserves the right not to publish.

The opinions and views expressed in comments are not the opinions and views of Info-Tours.NET.

We apologize to Info Tours.NET portal visitors that, due to frequent hacking, we had to implement a security code protection system.

 
Your full name * :
E-mail * :
Comment * :

Please enter the sum * :OR9         7HY      
  X    G    I G   9OJ
5XS   D9D   TPC      
  K    S      A   TIA
4RD         1JS      
Fields marked with a red star (*) are required.
 
Your comments:
Poštovani , Penzioneri mesne zajednice " Centar " iz Kruševca posetiće 25.09.2010. Bor sa okolinom.Molimo Vas da nam izađete u susret da nas primite u Lazarevoj pećini sa vodičem jer smo čuli da je u protivnom zatvorena , ako se ne najavimo. Unapred zahvalni ! Grupa penzionera iz Kruševca
(Mirela Milojević, 10/09/2010 20:45)
ADRESA: Srbija, 11070 Novi Beograd, Poštanski Fah 140 Kancelarija: ul.Agostina Neta, bb ( Blok 66 ) tel. +381 11 30 17 330, +381 063 7227047, fax +381 11 30 17 331, tekući račun: 295-1237686-20 i devizni račun: 54011–VAL–300636 kod Srpske Banke WEB: www.upikdunav.co.yu E–mail: upikdunav@gmail.com Poštovani, Pozivamo Vas da budete naš gost i učesniik na II medjunarodnoj Konferenciji. Druga Medjunarodna KONFERENCIJA PRISTUPAČNOG TURIZMA „TURIZAM ZA SVE“ Beograd, hotel Zira, 26-27. Novembar 2009. Turistički klub Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Dunav iz Beograda, u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja - Sektor turizma i Privrednom komorom Beograda sa zadovoljstvom Vas poziva da svojim prisustvom uveličate ovaj skup. UPIK DUNAV je od osnivanja Evropske asocijacije za pristupačan turizam (ENAT), jedini predstavnik Srbije (sa sertifikatom) u ovoj asocijaciji, koja pretežno okuplja članove iz država EU. Na Kongresu u Beču, početkom oktobra 2009. imali smo prezentaciju Pristupačan Beograd, koja je bila jako dobro primljena, a koju smo pripremili uz pomoć gospodina Dejana Veselinova iz Turističke organizacije Beograda. Ove godine se po drugi put u Srbiji održava Medjunarodna Konferencija sa temom: Pristupačni turizam- Turizam za sve. Cilj konferencije je promocija smanjenja nepristupačnih turističkih destinacija i svih oblika turističkih sadržaja sa naglaskom na edukaciji donosioca odluka i zaposlenih u turističkoj industriji o potrebi pristupačnog turizma za sve, kao i povećanja profita i unapređenja opšte održivosti poslovanja konkretnog biznisa u uslovima ekonomske krize uz primere dobre prakse. Konferencije će obuhvatiti pristupačnost sa profitnog, sociološkog i humanog aspekta sa željom da se postignu jednake mogućnosti za sve i u oblasti rekreacije i socijalne inkluzije osoba sa invaliditetom. Kao jedan od značajnijih događaja u regionu u 2009. godini, Konferencija pristupačnog turizma želi da okupi ljude iz oblasti turizma, uključujući resorna ministarstva, turističke asocijacije, avio-prevoznike, predstavnike železničkog, autobuskog i brodskog saobraćaja, turističke agencije, a posebno one koje se bave nekim od vidova zdravstvenog turizma, medije, poslovne ljude zainteresovane za ulaganja u ovu oblast, predavače i stručnjake koji se bave ovom tematikom i, naravno, predstavnike organizacija osoba sa invaliditetom, iz inostranstva i Srbije. Konferenciju otvara državni sekretar u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja, gospodin Goran Petković. Konferencija je ujedno i uvod za predstojeće obeležavanje 3. decembra, dana osoba sa invaliditetom. Bliže informacije i registracioni formular možete naći na www.upikdunav.co.rs i www.accessibletourism.org i na sajtu Privredne komore Beograda. Srdačan pozdrav, Projekt menadzeri i osnivači TK Dunav Zorana Gajić, dipl.politikolog, Mob. Tel.064 625 88 43 Mirjana Ilić Djuricin, dipl. ing. gradj. Mob. tel. 064 168 56 94
(Zorana Gajic, 10/11/2009 13:08)
Molim za informaciju da li je Lazareva pecina otvorena za individualne posete i pod kojim uslovima.
(Milorad Lukic, 25/08/2009 14:19)
molim vas javite mi da li je otvorena Zlotska pecina za posetioce hvala
(branislava milunov, 11/06/2009 13:37)