Dobrodošli
Home
Contact


Fun

SEARCH
Within
Category Cinemas
All Categories
Find
AND Search
OR Search
Phrase Search
Show


Hide imagesRELATED CATEGORIES
Cinemas
Galleries
Bookstores
Cultural centres


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Fun > Cinemas >
Srpski
Director: Žan-Batist Kizen
E-mail: ifs@institutfrancais.rs
Phones: +381 11 302 36 00
WEB site: www.institutfrancais.rsSubmit your comment or message

Your comment will be posted on this page and automatically forwarded to its owner, but before you leave a comment, please read the rules of commenting:

Hate speech, incitement to racial, ethnic, sexual and religious hatred, defamation, slander and profanity are not welcome on this site and the moderator reserves the right not to publish.

The opinions and views expressed in comments are not the opinions and views of Info-Tours.NET.

We apologize to Info Tours.NET portal visitors that, due to frequent hacking, we had to implement a security code protection system.

 
Your full name * :
E-mail * :
Comment * :

Please enter the sum * :MFT         KD7      
4      H    8 U   8QI
SII   225   X9Y      
  3    K      L   HRP
T6F         HS8      
Fields marked with a red star (*) are required.
 
Your comments:
Ja sam dečji bibliotekar i pisac za decu. Radim u kraljevačkoj biblioteci. Jako sam potrešen onim što se desilo u Nici. Šaljem vam moju pesmu posvećenu deci Nice 14. JUL 2016, DECA NICE Poželel su da vide nešto što se događa samo danas i samo ovde. Izašla su iz kuće onako kako su iz kuće uvek izlazila. Od svega što im je bilo važno ponela su samo igračke Bez kojih ovaj svet ne ume da postoji. Mame su im kupile sladolede, a tate su ih podigli na ramena da bi bolje videla svet koji ih očekuje. Ručicama su mahala kamionu koji im je dolazio u susret i slala poljupce čoveku za volanom. Lutkice u njihovim rukama nisu uspele ništa da im kažu o onome što će im se dogoditi. Ne umem ni ja. Završavam pesmu o njima ovde, pre njenog stvarnosnog završetka. Miloje Radović, Kraljevo
(, 17/07/2016 07:16)
zelimo saradnju Jovan i Mihailo
(, 05/08/2012 11:43)
Ovom prilikom Vas molim da mi ukazete pomoc.Naime,zainteresovana sam da upisem AKADEMIJU PRIMENJENIH UMETNOSTI u Francuskoj,ali nemam materijalnu potporu za takav korak. Pohadjam Skolu za dizajn koja se nelazi na Dedinju,a ceznem da upisem ENSAD-École nationale supérieure des arts décoratifs u Parizu. Zavrsavam cetvrtu godinu sa odlicnim uspehom,i urgiram za pomoc jer znam da treba ranije da se posalje portfolio za ovu skolu. Isticala sam se u osnovnoj skoli na casovima francuskog jezika,ali nazalost u skoli koju sada zavrsavam nisam mogla da nadogradim svoje znanje-vec je ono ostalo na tom nivou.Molim Vas da mi pomognete i da mi posaljete potrebne informacije-do kojih nisam uspela da dodjem- Kako bih mogla sebi da obezbedim pravo na stipendiju za skolovanje u Parizu?
(Aleksandra Nikolic, 11/02/2010 14:22)
Molila bih da mi pomognete. Radi se o osnovnoj skoli *Stari grad* u ulici Herceg Stjepana 5 na Dorcolu, koja je od svog osnivanja imala u svom programu ucenje francuskog jezika kao prvog stranog jezika . U tu skolu je isao moj suprug , starije dete a sada i mladje. Juce smo dobili papir iz skole na kome je bilo pitanje da li zelimo promenu francuskog jezika i da li bi zeleli da nam deca od sledece godine uce nemacki jezik. Molim vas kao osoba koja voli i uvazava vasu kulturu i jezik da pomognete nasoj deci da do toga ne dojde. Skola se nalazi u samom centru Beograda ima dugu tradiciju i zaista bi bilo tuzno da toga dodje.
(miljana ostojic, 03/12/2009 16:05)
Zelela bih da ucim francuski jezik.Da li se u kulturnom centru organizuju tecajevi francuskog jezika?Primite moje pozdrave Nevena Djordjevic
(Nevena Djordjević, 16/10/2009 00:43)
Molim Vas da me obavestite da li mogu u Vašem centru nabaviti potrebnu literaturu, kao i CD za učenje francuskog jezika. Interesuje me takodje da li se kod Vas mogu kupiti muzički CD, na primer od Mireille Mathieu. Puno Vas pozdravljam i unapred zahvaljujem. Kurcubic Jelisaveta
(Jelisaveta Kurćubić, 30/01/2008 21:10)

Relations
* Zoran L Pantelić: Solo Exhibition
51. Belgrade October Salon
Art bioskop museum
Art gallery „Stara kapetanija“
BELEF Belgrade summer festival
Belgrade
Belgrade Cultural Centre
Danube
Hotel HYATT REGENCY BELGRADE
Museum of Applied Art
Photographer School "ARTIS VISUM"
ULUS, Association of Fine Artists of Serbia
Virtual Gallery ITN
Virtual Gallery ITN / MPU - ''Postcards in Serbia 1895-1914''
Virtual gallery ITN: Dragan RISTIĆ, Exhibition
Virtual gallery ITN: Nenad BRAČIĆ, exibition
Virtual Gallery ITN: Radivoje MARKOVIĆ, exhibition
Virtual gallery ITN: Radomir STANČIĆ, exibition