Welcome
Home
Kontakt


Privreda

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Poslovi
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Privreda > Poslovi > Sales Manager
Sales Manager English
E-mail: posao@info-tours.net
Firma: BIGbyte d.o.o.
Posao: Menadžer Prodaje
Telefoni: (011) 3975.015

WEB Pretraživač Info-Tours.Net nastavlja sa razvojem. Potrebni su nam novi saradnici i saradnice koji će svojim elanom i zalaganjem doprineti kvalitetnijem, realnijem i sveobuhvatnijem prikazu resursa Republike Srbije!  Izvor: ITNet

WEB Portal Info-Tours.Net omogućava Klijentima da se oglase i predstave svoju ponudu u svim naznačenim kategorijama, kako bi vrlo efikasnom pretragom bila lako dostupna budućim posetiocima i turistima. Takođe omogućava opštu ponudu, kao i postojanje sopstvene ponude na svojoj strani - sa mogučnošću sadržaja od 65 kB / ~23 strana teksta.

WEB Portal Info-Tours.Net  ne obavezuje saradnike da poznaju i koriste Internet jer se u timu Info-Tours.Net-a već nalaze administratori i operatori, prevodioci, lektori, umetnici i drugi specijalisti koji mogu da obave pripremu i unos podataka. 

NAŠA OČEKIVANJA
WEB Portal Info-Tours.Net očekuje od zastupnika i menadžera da neguju saradnju sa budućim Klijentima i da realizuju plasman ponude Info-Tours.Net usluga na poverenom im/mu regionu.

Za detaljniji opis posetite našu stranicu O nama.

Ako smatrate da imate ideja i da odgovarate profilu ovakvog posla, da ste spremni za timski rad, kao i za rad pod kratkim rokovima javite nam se !

Prijavljivanje: Pošaljite na adresu posao@info-tours.net detaljan CV i opis onih oblasti u kojima možete da date najveći doprinos.

Rok za prijavljivanje: 31.05.2006.


Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :3AB         E        
A T    J    B L   7KS
GNO   QT3   5CR      
  A    O      E   I6X
NPR           B      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
PONUDA ZA POSAO - ADMINISTRACIJA - CALL CENTAR, Postovani, zavrsila sam IV stepen strucne spreme - SSS - gimnaziju - kao i jednogodisnji tecaj daktilografije sa sekretarskim poslovanjem, I klasa "slepo kucanje". Zavrsila sam i kurseve kompjutera MS Office: Word, Windows, Outlook Express, Excel, Internet, koje dobro znam. Stekla sam oko 12 godina staza rada na: kompjuteru kao operater, na administrativnim poslovima, sekretarskim -tehnicko-poslovni sekretar, izmedju ostalih, u sledecim firmama: Narodna banka (Call-centar- operater ), "Beobanka" (operater i poslovna sekretarica), "Elektroistok" (sekretarica i operater) , "Telekom" (telemarketing Call-centar - operater ), Ujedinjene nacije (Office assistant). Imam i godinu dana radnog staza kao telefonski-operater u "Call-centru" Narodne banke, kao i u "Telekom"-u za "Yellow Pages" oglase - telemarketing, gde su dosli do izrazaja moja komunikativnost, profesionalizam, tacnost u radu sa strankama, uspesan rad pod stresnim situacijama i pritiskom, kao i zelja za timskim radom. Poznavanje engleskog jezika. Nepusac sam . U cilju trazenja odgovarajuceg posla, na raspolaganju sam vam za navedena radna mesta koja zahtevaju moje kvalifikacije, znanje, strucnost i iskustvo. Podnosilac ponude, JASNA MADIC tel. 064/4100-298
(JASNA MADIC, 20.07.2007. 19:39)