Welcome
Home
Kontakt


Sport

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Sportski savezi
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Sport > Sportski savezi > Karate Klub Budućnost Beograd
Karate Klub Budućnost Beograd English
Marijane Gregoran 62 - 64, 11000 Beograd, Srbija, Tel: 011 275 8290, Fax: 011 771 783

Karate Klub Budućnost Beograd

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :C3T         J7M      
  T    7      7   5TG
  F   RRR     S      
  Y    I      2   9NE
  Q           Y      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Mladi talenti Srbije: Vukovi Ništa dostojnije ne predstavlja jednu zemlju od njenih talenata, koji na najbolji moguci nacin, pored predstavljanja svog dara, promovisu i svoju zemlju. Serija Mladi talenti Srbije ima zadatak da pronalazi i najsirem gledalistu na zanimljiv nacin predstavi izuzetne mlade talente u oblasti umetnosti sporta i nauke. U emisiji Vukovi prvi put su u seriji predstavljeni mladi uspesni sportisti sa Kosova i Metohije. Rec je o clanovima istoimenog karate kluba. Ova deca, devojke i mladici, iako treniraju u nezamislivo teskim uslovima, vec dve godine zaredom svome klubu donose samo medalje sa domacih i medjunarodnih takmicenja. A tamo ih niko ne pita da li imaju pristojnu salu, svlacionice, teretanu i malo ko zna da im cesto i put od kuce do treninga nije bezbedan. Vazna je samo sportska spremnost, viteski duh, rezultati i fer-plej. Sa mnogo ljubavi mladi clanovi Karate kluba Vukovi govore o ovoj plemenitoj borilackoj vestini, o svojim uspesima, zivotu na Kosovu i svojim nadama. Gledaoci ce, pored zanimljivih licnih prica, imati priliku da saznaju vise o istoriji ovog sporta, o jedinstevenom spoju fizicke spremnosti i duhovne stabilnosti, kao i misljenja strucnjaka o vaspitnoj ulozi plemenitih borilackih vestina na razvoj zdrave licnosti mladih ljudi. A najveca radost za njih je, kako sami kazu, kada negde u inostranstvu, posto osvoje medalju, cuju svoju himnu Boze Pravde, gledaju Srpsku zastavu na jarbolu i osete da su i oni deo drzave Srbije. Autor serije Milica Bajic Djogo Rezija Lela Janic YOUTUBE LINKOVI EMISIJE MLADI TALENTI SRBIJE (Dvd Rip 4 parts) http://www.youtube.com/watch?v=cNFzyREfFuE http://www.youtube.com/watch?v=pOzYH7BlmSQ http://www.youtube.com/watch?v=gq04YQQjObM http://www.youtube.com/watch?v=7wFvyPyCvUw Karate Klub Vukovi www.karatevukovi.com
(Andreja Matic, 05.09.2009. 01:44)