Welcome
Home
Kontakt


Sport

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Sportski savezi
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Sport > Sportski savezi > Internacionalna Karate Asocijacija Srbije
Internacionalna Karate Asocijacija Srbije English
Đure Daničića 7, 11000 Beograd, Srbija, Tel: 011 322 4815

Internacionalna Karate Asocijacija Srbije

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :T           XHG      
8 B    I      W   743
1X8   HDN   J9J      
  R    P      1   AFC
  F         HO6      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
KARATE KLUB VUKOVI ZVECAN! Pogledajte kako nasi sampioni zive i rastu na podeljenoj teritoriji nase zemlje! Da li plakati ili reci bravo? Ništa dostojnije ne predstavlja jednu zemlju od njenih talenata, koji na najbolji mogući način, pored predstavljanja svog dara, promovišu i svoju zemlju. Serija "Mladi talenti Srbije" ima zadatak da pronalazi i najširem gledalištu na zanimljiv način predstavi izuzetne mlade talente u oblasti umetnosti sporta i nauke. U emisiji "Vukovi" prvi put su u seriji predstavljeni mladi uspešni sportisti sa Kosova i Metohije. Reč je o članovima istoimenog karate kluba.Ova deca, devojke i mladići, iako treniraju u nezamislivo teškim uslovima, već dve godine zaredom svome klubu donose samo medalje sa domaćih i međunarodnih takmičenja. A tamo ih niko ne pita da li imaju pristojnu salu, svlačionice, teretanu i malo ko zna da im često i put od kuće do treninga nije bezbedan. Važna je samo sportska spremnost, viteški duh, rezultati i fer-plej.Sa mnogo ljubavi mladi članovi Karate kluba "Vukovi" govore o ovoj plemenitoj borilačkoj veštini, o svojim uspesima, životu na Kosovu i svojim nadama. Gledaoci će, pored zanimljivih ličnih priča, imati priliku da saznaju više o istoriji ovog sporta, o jedinstevenom spoju fizičke spremnosti i duhovne stabilnosti, kao i mišljenja stručnjaka o vaspitnoj ulozi plemenitih borilačkih veština na razvoj zdrave ličnosti mladih ljudi. A najveća radost za njih je, kako sami kažu, kada negde u inostranstvu, pošto osvoje medalju, čuju svoju himnu "Bože pravde", gledaju srpsku zastavu na jarbolu i osete da su i oni deo države Srbije.Autor serije Milica Bajić ĐogoRežija Lela Janić http://www.youtube.com/watch?v=cNFzyREfFuE http://www.youtube.com/watch?v=pOzYH7BlmSQ http://www.youtube.com/watch?v=gq04YQQjObM http://www.youtube.com/watch?v=7wFvyPyCvUw
(Bojan Milic, 06.09.2009. 19:28)