Dobrodošli
Home
Contact


Culture

SEARCH
Within
Category Music halls
All Categories
Find
AND Search
OR Search
Phrase Search
Show


Hide images
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Culture > Music halls > GRADSKA KUĆA
GRADSKA KUĆA Srpski
Address: Trg slobode 1, 21000 Novi Sad, Serbia
Phones: +381 21 420 066

Trg slobode 1, 21000 Novi Sad, Serbia, tel: +381 21 420 066

GRADSKA KUĆA

Submit your comment or message

Your comment will be posted on this page and automatically forwarded to its owner, but before you leave a comment, please read the rules of commenting:

Hate speech, incitement to racial, ethnic, sexual and religious hatred, defamation, slander and profanity are not welcome on this site and the moderator reserves the right not to publish.

The opinions and views expressed in comments are not the opinions and views of Info-Tours.NET.

We apologize to Info Tours.NET portal visitors that, due to frequent hacking, we had to implement a security code protection system.

 
Your full name * :
E-mail * :
Comment * :

Please enter the sum * :6KI         G4T      
1      T    S     GLK
T1A   BQI   53R      
  A    O      K   NM7
2RC         TAJ      
Fields marked with a red star (*) are required.
 
Your comments:
U moru mogućnosti koje Nova godina donosi, želim Vam da donesete prave odluke ! Srećnu i uspesnu Novu godinu i Božićne praznike iskreno Vam želi Dragana Rakić Novi Sad
(, 27/12/2011 09:19)
Poštovani, obraća vam se roditelj dva studenta koji koriste usluge GSP Novi Sad i svake godine u mesecu avgustu se susrećemo sa troškovima izrade pokazne karte koja je do sad koštala 450,00 dinara. Mislim, a i ostali roditelji takođe, da su ti troškovi nepotrebni, jer svaki učenik/student uz postojeću pokaznu potvrdom može dokazati da je redovan učenik/student određene ustanove. Da su ti troškovi preveliki i nepotrebni, primera radi, navešću ličnu kartu, kao dokument za koji platimo oko 1100,00 i koristimo je 10 godina, jasno je da preduzeće GSP preteruje i prazni đžepove roditelja, koji su ionako prazni. Kad sam se obratila navedenom preduzeću, ljubazno me ''šetaju'' od jednog do drugog (njihovog) telefonskog broja i svi u glas govore kako je to ustaljena praksa, a ja mislim da se to može ustaliti i drugačije, na račun roditelja, kako je ranije i bilo. Molimo vas da nam pomognete. -- S poštovanjem ogorčeni roditelj
(Slobodan Jovanović , 14/08/2009 15:12)