Dobrodošli
Home
Contact


Media

SEARCH
Within
Category Television
All Categories
Find
AND Search
OR Search
Phrase Search
Show


Hide images
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Media > Television > Televizija Sat
Televizija Sat Srpski
Address: Bože Dimitrijevića 130a, 12000 Požarevac, Serbia
Phones: +381 12 552 220

Bože Dimitrijevića 130a, 12000 Požarevac, Serbia, tel: +381 12 552 220, fax: +381 12 552 223

Televizija Sat

Submit your comment or message

Your comment will be posted on this page and automatically forwarded to its owner, but before you leave a comment, please read the rules of commenting:

Hate speech, incitement to racial, ethnic, sexual and religious hatred, defamation, slander and profanity are not welcome on this site and the moderator reserves the right not to publish.

The opinions and views expressed in comments are not the opinions and views of Info-Tours.NET.

We apologize to Info Tours.NET portal visitors that, due to frequent hacking, we had to implement a security code protection system.

 
Your full name * :
E-mail * :
Comment * :

Please enter the sum * : K          OQ6      
CW     7      1   REX
 A    1XG     O      
 2     N      T   XN6
WSU           W      
Fields marked with a red star (*) are required.
 
Your comments:
kako se zove crtani film,koji pustate svaku noc posle ponoci? parodija na sve mnogo me interesuje..unapred hvala
(milena mijailovic, 22/11/2010 01:37)
Požtovani, čestitam i zahvaljujem vašoj ekipi koja vodi i uredjuje emisije iz privredne i ekonomije, što nam je 12-0g februara u 18h omogućila da saznamo nešto više o budžetu i mogućnostima koje mogu Srbiji doneti prosperitet a gradjanima zaposlenje i veći životni standard. Takodje, zahvalnost g-sn. Petkoviću iz Žvedske, koji je izneo iskustva iz Evrope i na primerima drugih, koji su mnogo bezbolnije prošli tranziciju, ukazao kako jedino Srbija moze izaći iz krize. s, poštovanjem, Lela
(velika marković, 16/02/2010 12:37)
Poštovani, počele su letnje Olmpijske igre! Distributerska kuća ''Fokus'' iz Beograda vam je pripremila još jedno iznenađenje. Uradili smo dokumentarni film ''Borba i Pobeda'' u trajanju od 30 minuta. Sinhronizovano na srpski jezik! Svake četiri godine, sportisti iz 200 zemalja se sakupljaju radi takmičenja na najvećoj sportskoj pozornici. Dok će neki postići glavni sportski cilj, Olimpijsku zlatnu medalju, drugi će morati da se zadovolje time što su učestvovali. Možda će se prisetiti reči Barona Pjera De Kubertena, oca modernog Olimpijskog pokreta: U životu nije najvažnije pobediti, već se boriti. Suština nije u pobedi, već u poštenoj borbi. Ponovno proživljavanje borbi i pobeda nekih od najboljih atletičara koji su postigli najveća lična dostignuća. To je rezultat napornog rada i želje. U poređenju sa njihovom strašću prema sportu, oni su podelili drugu strast iz koje crpe snagu za takmičenje. Takmičenje na Olimpijadi je za drevne grke bio čin obožavanja Zevsa. U ovoj emisiji ćemo upoznati neke moderne olimpijce koji svoje bavljenje sportom takođe smatraju činom obožavanja. Više informacija na: http://www.struggleandtriumph.com/ (sajt je na engleskom jeziku)! Možete videti insert iz filma ''Borba i Pobeda''. Ako ste zainteresovani da ovaj film uvrstite u vašu programsku šemu, pišite nam na: pricaoisusu@gmail.com Pošaljite nam naziv TV stanice i vašu adresu. Mi ćemo vam poslati DVD i potpisan ugovor o autorskim pravima za emitovanje. Fokus
(Fokus Beograd - Olimpijada, 09/08/2008 10:47)