Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Najave - OD 1. JUNA OTVORENI SVI HOTELI: CENTAR ZLATIBORA DOBIJA POTPUNO NOVI IZGLED
OD 1. JUNA OTVORENI SVI HOTELI: CENTAR ZLATIBORA DOBIJA POTPUNO NOVI IZGLED
Zlatibor -- Zbog preporuka da se odmor provede u Srbiji na Zlatiboru očekuju dobru letnju sezonu... Izvor:Tanjug

Prema rečima direktora Turističke organizacije Zlatibor Vladimira Živanovića očekuju da će ova sezona uspeti da ublaži ekonomske gubitke koje su svi turistički i ugostiteljski objekti imali zbog epidemije korona virusa


"Od 1. juna svi hoteli na Zlatiboru počeće sa radom, a buking je već počeo. Rezervacije su uglavnom za jul i avgust, a svi hoteli daju popuste od 20 do 30 odsto za boravak na Zlatiboru u junu. Produžava se i boravak gostiju, koji je do sada iznosio u proseku 4 dana, tako ukoliko se i sezona produži na septembar i oktobar očekujemo ublažavanje ekonomskih posledica epidemije ", kaže Živanović za Tanjug.

Živanović ističe da će cene biti na prošlogodišnjem nivou i da nema najave uvećanja zbog dodatnih higijenskih mera koje će morati svi da preduzimaju.

A za vreme vanrednog stanja na Zlatiboru su započeti radovi na rekonstrukciji Kraljevog trga ,jezera i kompletnog centra.

"Radi se promenada u samom centru, kompletna rekonstrukcija trga i jezera, tako da će centar Zlatibora dobiti potpuno novi izgled. Radovi su obimni ali će biti gotovi do 1. jula", najavljuje Živanović.

Direktor TO Zlatibor istič e da će ovog leta gostima biti na raspolaganju i novi turistički lokaliteti poput novootvorenog kaubojskog grada El paso, a do kraja letnje sezone moguće je i da proradi panoramska gondola od Zlatibora do Tornika.