Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Najave - USKORO OTVORENI BAZEN NA PLANINI RUDNIK
USKORO OTVORENI BAZEN NA PLANINI RUDNIK
Gornji Milanovac -- Na planini Rudnik uskoro počinje prva faza izgradnje otvorenog bazena. Ovaj kompleks sastojaće se od bazena za plivače i onih namenjenih deci... Izvor:RINA

Opštinska uprava Gornji Milanovac donela je odluku da radove izvode preduzeće "Set" iz Šapca, "Hidro grupa" Beograd i "In tehnik" Šabac.


"Prva faza obuhvata zemljane, betonske, zidarske, hidroizolaterske i keramičarske radove na bazenu za plivače i dečjem bazenu. Takođe, u planu je i izgradnja pratećeg objekta, kao i elektroenergetske, telekomunikacione i signalne instalacije na kompleksu", rekao je za Rinu Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac.

Vrednost ugovora je 23,9 miliona dinara, a rok za izvođenje radova je 120 kalendarskih dana. Izgradnja otvorenog bazena na Rudniku, sa budućim Vizitorskim centrom, još više će oživeti turističku ponudu na planini Rudnik, koja ove godine beleži rekordnu posećenost.

"Vizitorski centar zamišljen je kao višenamenski - informativni, ugostiteljski, trgovinsko-poslovni objekat, u kome turisti mogu dobiti sve potrebne informacije u vezi sa turističkom ponudom rudničkog kraja, pogledati i uzeti kataloge i brošure, kupiti mape, ulaznice, suvenire i autentične proizvode lokalnog područja, napraviti kratak odmor i pr edah ili prenoćiti u nekom od njegovih apartmana", rekao je Kovačević.