Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Najave - Ovako će možda mlade poznate ličnosti izgledati kada ostare...
Ovako će možda mlade poznate ličnosti izgledati kada ostare...
Većinu ljudi zanima kako će izgledati kada ostare. Iako ne postoji način da se tačno predvidi naš izgled u budućnosti, uz pomoć veštačke inteligencije moguće je uraditi nešto najbliže tome... Izvor: CityMagazine

Ovako će možda mlade poznate ličnosti izgledati kada ostare

Upravo ovu vrstu tehnologije koristi fotograf i advokat Alper Jesiltas kada predviđa kako će mlade poznate ličnosti izgledati za nekoliko decenija. U njegovoj novoj seriji portreta pod nazivom „Young Age(d)“, Hari Stajls, Bili Ajliš, Džastin Biber i drugi imaju bore i sede i izgledaju kao vrlo realistične osobe u starijem dobu.

Jesiltas koristi nekoliko aplikacija, a ponajviše Remini, da stvori svoje upečatljive portrete. Prvo se fokusira na formiranje lica koje izgleda realistično, a to je po njemu najteži deo procesa jer mora da uspostavi balans između očuvanja trenutnog lika poznate ličnosti, ali i uključivanja očiglednih znakova njene starosti. On mora biti veoma suptilan u vezi toga; u suprotnom, možda nećemo prepoznati osobu sa slike ili će nam njeni znaci starenja izgledati veštački.U seriji portreta „Young Age(d)“, on je postigao pravi balans.