Welcome
Home
Kontakt


Kultura

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Kulturni centri
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Kultura > Kulturni centri
BELEF Beogradski letnji festival
Beogradski letnji festival (BELEF), 17. po redu, u okviru koga će biti organizovan vizuelni, pozorišni i muzički program, biće održan od 14. jula do 2. avgusta, na više lokacija u Beogradu. U okviru ovogodišnjeg festivala biće prikazano 26 projekata koji je producirao sam BELEF, među kojima je 11 projekata vizuelne umetnosti, osam pozorišnih i šest muzičkih.

Centar za kulturu Požarevac
Centar za kulturu Požarevac, ustanova u oblasti kulture, nosilac je razvoja kulturno-zabavnog i umetničkog stvaralaštva Braničevskog okruga. U svom radu okuplja veliki broj zaljubljenika i poštovalaca lepe misli, pisane reči i umetničko-scenskog izraza, od najmladjeg do najstarijeg uzrasta.

Francuski institut u Beogradu
Francuski institut u Srbiji sastavni je deo mreže od 130 francuskih instituta i 920 francuskih alijansi u svetu. Sa sedištem u Beogradu i ograncima u Nišu i u Novom Sadu, predstavlja kulturnu diplomatiju Francuske u Srbiji. Ovo su veliki pravci njegovih akcija... (vidi dalje)

Kulturni centar Beograda
Kulturni centar Beograda je multidisciplinarni centar, osnovan 1957. godine. Od samog početka on se u različitim formama i posredstvom različitih medija prevashodno bavio značajnim temama i delima savremene umetnosti, književnosti, nauke i kulture, ali i kulturnim nasleđem.

Kulturni centar Svrljig
Kulturni centar Svrljig jedina je ustanova kulture u opštini. Osnivač ustanove je Skupština opštine Svrljig. U sastavu Kulturnog centra radi opštinska biblioteka sa oko 17 hiljada naslova beletristike, školske i stručne literature.