Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > iSerbia: nove vesti
iSerbia: nove vesti | 24.03.2017.
Uskoro nova IT radionica za frilensere! Escape room: Najzabavniji vid „tim bildinga“; Zašto bi ipak trebalo da budete programer?; Vrščani, hajde da analiziramo tuđe svesti!; Prisustvujte debati o značaju poljoprivrede gašenjem!; Da li trudnoća utiče na muškarce?; Zavirite u manje poznate kutke Beograda... Izvor: iSerbia

NOVOSTI

Uskoro nova IT radionica za frilensere!

U Kancelariji za mlade Gradske uprave Begrada, u sredu 29.03. sa pocetkom od 16.00h održaće se III mentorska radionica „Od ideje do realizacije - biznis model za IT startap” u realizaciji iSerbia.

ZANIMLJIVOSTI

Escape room: Najzabavniji vid „tim bildinga“

Već nekoliko godina, „Escape room“ je prava senzacija u svetu, ali i kod nas. Ovaj novi izvor zabave isprobava sve veći broj ljudi, a ja ću čitaocima pokušati da prenesem ovo iskustvo.

BIZNIS I EDUKACIJA

Zašto bi ipak trebalo da budete programer?

Zarada, luksuz i uživanje koje će vam omogućiti posao u IT svetu zvuče primamljivo, ali to nisu razlozi zbog kojih bi posao u ovom sektoru bio idealan za vas.

VESTI IZ KRAJA

Vrščani, hajde da analiziramo tuđe svesti!

Koliko često ste ulazili u sukobe zato što ste podrazumevali da je vaš sagovornik mislio na način koji ste vi pretpostavljali? Da li vam se nekada dogodilo da se osećate nemoćno zato što ne uspevate da iskontrolišete neku situaciju? Šta mislite, zbog čega vam se ovakvi i slični nesporazumi ponavljaju?

STUDENTSKA

Prisustvujte debati o značaju poljoprivredegašenjem!

Agro-debata „Značaj i budućnost poljoprivrede – ostati u Srbiji ili otići u inostranstvo?“, održaće se 28. marta, na Poljoprivrednom fakultetu u Novom Sadu, sa početkom u 19 časova. 

iFEMIN

Da li trudnoća utiče na muškarce?

Trudnoća označava promenu u životu svake žene na fizičkom, emotivnom i socijalnom nivou. U to nema sumnje, ali šta se tada dešava kod muškaraca? Da li i oni doživljavaju neke promene?

ZANIMLJIVOSTI

Zavirite u manje poznate kutke Beograda

Beogradske znamenitosti poput Knez Mihailove ulice, Kalemegdana i Skadarlije, već su poznata mesta. Umesto njih, predlažemo druge destinacije koje možete posetiti.