Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > KARTE DO AMSTERDAMA IZ BG VEĆ OD 39 EUR
KARTE DO AMSTERDAMA IZ BG VEĆ OD 39 EUR | 05.04.2017.
Holandska aviokompanija Transavia počela je direktne letove između Beograda i Amsterdama, koji će se obavljati tri puta nedeljno... Izvor:Beta

KARTE DO AMSTERDAMA IZ BG VEĆ OD 39 EUR

Portparol aviokompanije Transavia Anita Sunter izjavila je da im je zadovoljstvo što mogu da ponude putnicima atraktivnu cenu i dodala da ta kompanija veruje u tu liniju koju želi da zadrži i ojača.

Direktor sektora za Komercijalno poslovanje i marketing aerodroma Nikola Tesla Miodrag Mirković poželeo je dobrodošlicu aviokompaniji Transavia koja od danas da koristi usluge beogradskog aerodroma.

"Cilj nam je isti, a to je što veći broj putnika koji će koristiti novu avioliniju za Amsterdam ili koji će iz ovog višemilionskog grada dolaziti u Beograd, prestonicu koja zaista ima šta da ponudi turistima i poslovnim ljudima", rekao je on.

Karte od Beograda do Amsterdama mogu se nabaviti već po ceni od 39 evra (u jednom pravcu uključujući rezervaciju i naknade, u zavisnosti od raspoloživosti mesta).

Transavia je deo Air France-KLM grupe koja redovne i čarter letove obavlja već 50 godina. Trenutno saobraća na više od 110 destinacija, uglavnom u Evropi i Severnoj Africi.