Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > TOB: najnovije vesti iz turizma
TOB: najnovije vesti iz turizma | 19.04.2017.
U petak, 21. aprila, počinje sezona razgledanja grada iz otvorenog autobusa SP „Lasta“; TOB će na sajmu turzma u Šangaju predstaviti ponudu naše prestonice za kinesko tržište, mogućnosti za putovanje u Beograd, kružne ture itd... Izvor: TOB

U PETAK KREĆE LASTIN „OPEN TOP"

“U petak, 21. aprila, počinje sezona razgledanja grada iz otvorenog autobusa SP „Lasta“.

 Razgledanje otvorenim autobusom se realizuje svakodnevno, u terminiu od 16 časova, sa Trga Nikole Pašića. Preko audio vodiča, posetioci mogu na osam svetskih jezika čuti priču o Beogradu i lokacijama koje se tokom vožnje obilaze. Tokom leta će biti uvedeni i dodatni termini.

 Cena karata je 600 dinara za odrasle i 400 dinara za decu. Karte se mogu se kupiti u info centru TOB u Knez Mihailovoj broj 5, i u autobusu pre polaska.

 BEOGRAD NA SAJMU TURIZMA U ŠANGAJU 

TOB će na ovom sajmu predstaviti ponudu naše prestonice za kinesko tržište, mogućnosti za putovanje u Beograd, kružne ture koje uključuje destinacije u našoj zemlji i različite segmente turističke ponude grada. Na štandu TOB, učestvovaće i SAI HUA Travel Agency, prva kineska turistička agencija u Srbiji.

Shanghai World Travel Fair 2017 se održava 14 godina i okuplja profesionalce u industriji iz celog sveta. Prošle godine, ovaj sajam je okupio više od 750 izlagača i oko 450.000 poslovnih i individualnih posetilaca

Turistička organizacija Beograda

Odnosi s javnošću

www.tob.rs