Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > Priroda i društvo
Priroda i društvo | 14.01.2018.
Na Dorćolu tuča Srba i stranaca, dvoje privedeno; Aktivira se alarm: stiže sneg, skoro cela Srbija u "žutom"... Razni izvori

AKTIVIRA SE ALARM: STIŽE SNEG, SKORO CELA SRBIJA U "ŽUTOM"
Izvor:B92

Nakon subotnjeg oblačnog i uglavnog suvog dana u nedelju i ponedeljak biće pretežno oblačno, hladno, mestimično sa snegom, uglavnom na jugu i istoku.

Kako je najavio RHMZ, doćiće do formiranja snežnog pokrivača, a u planinskim predelima i snežnih nanosa.

Duvaće umeren i jak vetar , u košavskom podrucju povremeno i olujni, jugoistočni. U ponedeljak vetar u slabljenju i postepeni prestanak padavina.

U nedelju će na snazi biti žuti meteoalarm na području skoro cele Srbije zbog snežnih padavinna.

Snega će biti na Kosovu i Metohiji i u zapadnoj, istočnoj, jugoistočnoj i jugozapadnoj Srbiji, kao i u Pomoravlju i Šumadiji..

"Vreme može biti opasno (potencijalno). Vre menske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike", navodi se u obrazloženju žutog meteoalarma.

Od utorka toplije, povremeno sa kišom.


Hronika

NA DORĆOLU TUČA SRBA I STRANACA, DVOJE PRIVEDENO
Izvor:Tanjug

Beograd -- Na Dorćolu je noćas izbila tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko srpskih i stranih državljana, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako je navedeno, tuča je izbila noćas oko 3.30 sati na uglu ulica Kneginje Ljubice i Gospodara Jevremove, a u njoj su učestvovali dvojica srpskih državljana, dve devojke, takođe, srpskog državljanstva, jedan Francuz i dvoje državljana Velike Britanije.

Posle tuče dvojica srpskih državljana su privedena, dok su ostali prebačeni u Urgentni centar odakle su ubrzo pušteni, budući da nisu zadobili ozbiljne povrede, kažu u MUP-u.