Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa
iSerbia: Pregled vesti, fondova i konkursa | 21.02.2018.
Konkurs za podršku razvoju poljoprivrede u Srbiji; Prvi javni poziv za IPARD podsticaje; Postani član Studentske rubrike; Konkurs za Project Managera; Postani prevodilac sa radnim iskustvom... Izvor: iSerbia


 
 
 

Za i protiv – kredit kao sredstvo finansiranja

Kredit: ozloglašeno sredstvo koje vodi u propast, ili pomoć u dostizanju cilja? Mišljenja su podeljena, a ekonomisti kažu da sve zavisi od namene. Ako se dvoumite, predstavljamo vam najbolja rešenja za finansiranje vaših projekata.

Trčala je za slobodu žena i stradala na putu do nje

Jeste li čuli za roman „Nemoj mi reći da se bojiš” (Dispute), italijanskog književnika Giuseppea Catozzella? A jeste li čuli za Samiju Yusuf Omar? Ovo je priča o borbi za slobodu žena koju su ugasili hladni talasi Mediterana.

Priđi bliže — 46. FEST

Ove godine će od 23. februara do 4. marta biti održan 46. beogradski Međunarodni filmski festival ,,FEST pod sloganom ,,Priđi bliže“.

Ove godine održavaju se 23. po redu Zimske olimpijske igre. Svake četiri godine na jednom mestu okupe se najbolji sportisti sveta i pokažu svoje umeće u zimskim sportovima.

U ponedeljak 19. februara u Maloj sali SKC-a sa početkom u 18h održaće se predstavljanje projekta Filološkog fakulteta u Beogradu „Studenti studentima” kroz predavanje koje će voditi studenti sa Katedre za germanistiku i anglistiku. Nešto više o samom događaju za iSerbiu govorila je Anja Redžić, studentkinja germanistike i jedna od vodiča ovog programa.

 
 
 

Najnoviji konkursi

Za informacije o osnivanju firme ili udruženja, klikni ovde.
Konkurs za podršku razvoju poljoprivrede u Srbiji!
Za:
 Socijalna preduzeća
Rok: 23.02.2018.

Prvi javni poziv za IPARD podsticaje!
Za:
 Poljoprivrednike
Rok: 26.02.2018.

 
Za: Mlade 19-35 godina
Rok: 15.03.2018.

Za: Mlade od 15 do 35 godina
Rok: 05.03. 2018.

Za: Mlade od 15 do 35 godina
Rok: 30.03.2018.