Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > BEOGRAĐANI OBRATITE PAŽNJU: IZMENE LINIJA GRADSKOG PREVOZA TRAJAĆE DO JUNA
BEOGRAĐANI OBRATITE PAŽNJU: IZMENE LINIJA GRADSKOG PREVOZA TRAJAĆE DO JUNA | 12.11.2019.
Beograd -- Od utorka, 12. novembra pa do 31. maja sledeće godine biće izmenjen rad više linija javnog prevoza, objavio je danas Gradski sekretarijat za javni prevoz... Izvor:Tanjug

BEOGRAĐANI OBRATITE PAŽNJU: IZMENE LINIJA GRADSKOG PREVOZA TRAJAĆE DO JUNA


Rad linija se menja zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kontaktne mreže na Savskom trgu na deonici izmedju ulica Nemanjina i Milovana Milovanovića,

Vozila javnog prevoza sa linije 46 će u smeru ka Savskom trgu saobraćati ulicama Franša D'Eperea, Savska, Drinska, Sarajevska, Hajduk Veljkov venac i Balkanska do stajališta u Nemanjinoj, što će biti dolazno stajalište.

Gradski prevoz sa linija 51, 91, 92, 511, 551, 553 će u smeru ka Savskom trgu saobraćati ulicama Bulevar vojvode Mišića, Savska, Drinska, Sarajevska, Hajduk Veljkov venac i Balkanska do stajališta Nemanjina.

Vozila sa linije javnog prevoza 601 će u smeru ka Savskom trgu saobraćati mostom Gazela, ulicama Savska, Drinska, Sarajevska, Hajduk Veljkov venac i Balkanska do stajališta Nemanjina.

Promenu smera kretanja do polaznog (redovnog) stajališta "Savski trg" vozila sa ovih linija će obavljati preko ulica Balkanske, Gavrila Principa, Mihaila Bogićevića, Karadjordjeve i Savske.

Vozila javnog prevoza sa linija 860, 860A, 860B, 860D, 860E, 860I, 860J, 860M, 860S i 861A će kao dolazno koristit i svoje redovno stajalište "Savski trg".

Radovi na delu Savskog trga koji počinju sutra podrazumevaju zauzeće trotoara ulice Nemanjina na delu od Balkanske do ulaza u terminus "Savski trg“, sa desne strane gledano u smeru ka trgu, odnosno na delu od raskrsnice sa Hajduk Veljkovim vencom do pozicije stajališta "Savski trg“ s leve strana gledano u smeru ka Savskom trgu, kao i same autobuske okretnice „Savski trg“.