Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > POČEO SA RADOM PRVI BANKOMAT ZA VOZAČE "DRIVE UP"
POČEO SA RADOM PRVI BANKOMAT ZA VOZAČE "DRIVE UP" | 13.06.2020.
Beograd -- Bankomat za vozače "drive up", prvi takve vrste u mreži Banke Poštanska štedionica, predstavljen je danas u SC "25. maj- Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu... Izvor:Tanjug

Takođe, u okviru ovog sportskog objekta na šetalištu pored reke postavljen je još jedan bankomat i pametna klupa.

Reč je o zajedničkom projektu Sportskog centra "25 maj" i Banke Poštanska štedionica, a direktorka Sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo Jelena Sekulović rekla je da lokacija nije slučajno odbrana već zbog toga što se radi o uređenom šetalištu u centru grada, koje važi za atraktivnu lokaciju i privlači veliki broj građana.

Odnedavno usluge banke dostupne su i u dve mobilne ekspoziture po čemu je ta banka jedinstvena na ovom tržištu.

Jedna od njih je postavljena ispred SC "25. maj", a u njoj korisnici mogu da obave sve vrste usluga kao u bilo kojoj drugoj ekspozituri.

U sklopu kombija je i bankomat, a mreža te banke od danas broji ukupno 532 bankomata.

Digitalizacija podrazumeva unapređenje i uvođenje novih usluga, rekla je Sekulović i dodala da je nov sistem plaćanja NBS IPS QR kodom nešto na šta su ponosni budući da je reč o tehnički najnaprednijem rešenju, kako u Srbiji, tako i Evrop i.

Direktor SC "25. maj- Milan Gale Muškatirović" Jovan Knežević rekao je da će od danas svim vozačima praktično biti omogućeno da ispred tog sportskog objekta priđu automobilom i sa tog bankomata podignu novac, obave menjačke poslove, što do sada nisu imali mogućnist da urade.

Na šetalištu sportskog centra postavljena je i pametna

Na klupi je ugrađeno osam USB punjača za mobilne telefone, bežični punjač za mobilne telefone i ruter za bežični internet.

LED rasveta se uključuje tokom noći.