Welcome
Home
Kontakt


KATEGORIJE

PRETRAGA
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaDesign by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Vesti > AMSS UPOZORAVA: RADOVI NA VIŠE LOKACIJA
AMSS UPOZORAVA: RADOVI NA VIŠE LOKACIJA | 24.08.2021.
Beograd -- Povoljne vremenske prilike omogućavaju nesmetano odvijanje saobraćaja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost, navodi Automoto savez Srbije... Izvor:Tanjug

AMS S upozorava vozače da će od danas do 27. avgusta biti izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na delu auto puta E-75 u zoni petlje Kolari, u smeru ka Nišu.


Tokom izvođenja radova, u smeru Beograd - Niš, za saobraćaj će biti zatvorene zaustavna i vozna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom i preticajnom preticajnom trakom suprotnog smera sa obezbeđenim izlivom Beograd - Kolari i ulivom Kolari - Niš. U smeru Niš-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Do 31. avgusta u periodu od 8.00 do 11.00 i od 12.15 do 15.15 časova zbog radova na deonici Boljevac- Knjaževac dolaziće do povremenih obustava saobraćaja na deonici Dobro Polje- Vlaško Polje.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza su: na Preševu na ulazu vozila čekaju 60 minuta, na Gradini na ulazu takođe 60 minuta, a na Šipljanima 90 minuta.

Na teretnim terminalima vozila čekaju na Batrovcima, Šidu i Kelebiji 60 minuta i to prilikom izlaska iz zemlje.