Dobrodošli
Home
Contact


TOURISM

SEARCH
Within
Category Tourism organizations
All Categories
Find
AND Search
OR Search
Phrase Search
Show


Hide images
Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > TOURISM > Tourism organizations > Tourism organisation of Apatin
Tourism organisation of Apatin Srpski
Address: Petefi Šandora 2/a, 25200 Apatin
E-mail: office@apatininfo.com
WEB site: www.turizam.apatin.com

Tourism organisation of Apatin

Tourism organisation of Apatin

Submit your comment or message

Your comment will be posted on this page and automatically forwarded to its owner, but before you leave a comment, please read the rules of commenting:

Hate speech, incitement to racial, ethnic, sexual and religious hatred, defamation, slander and profanity are not welcome on this site and the moderator reserves the right not to publish.

The opinions and views expressed in comments are not the opinions and views of Info-Tours.NET.

We apologize to Info Tours.NET portal visitors that, due to frequent hacking, we had to implement a security code protection system.

 
Your full name * :
E-mail * :
Comment * :

Please enter the sum * :G           C9R      
A Y    5      W   OXT
JE7   DE8   94I      
  S    2    L     WY4
  K         6RT      
Fields marked with a red star (*) are required.
 
Your comments:
Postovani, interesuje nas trokrevetna soba u privatnom smestaju sa upotrebom kuhinje i kupatila od 17.avgusta orijentaciono na 10 dana za bracni par sa detetom od 13 godina. Da li imate slobodnu sobu i po kojoj ceni. Unapred hvala na odgovoru. Gordana Sabovic
(, 02/08/2012 12:05)
Poštovani! Molim Vas da mi preporučite šta bi trebalo posjetiti u Vašem gradu. Naime, grupa prosvjetnih radnika iz okoline Banjaluke na putu za Suboticu zadržaće se u Apatinu dva sata, pa bismo to vrijeme iskoristili za upznavanje sa Vašim gradom. Srdačan pozdrav!
(, 20/06/2012 12:37)
Vaš sajt ima sve drugo samo nema ono što treba, a to su elementarne info koje zanimaju ljude, kao što su smeštaj i cene u svim oblicima smeštaja u Banji "Junaković",pa ljudi,kao u napred navedenim slučajevima na ovoj stranici, moraju da pitaju umesto da to vide na sajtu.Nije mi potreban Vaš odgovor, jer stvar uopšte niste postavili na ozbiljan informativni način i to ne može biti pohvalno.
(Slobodan Nikolić, 22/06/2009 23:32)
Zainteresovana sam za boravak u Banji Junaković-dve odrasle osobe i dvoje dece od 14 i 9 godina. Deca su alergična. Molim vas da mi predložite privatan smeštaj u čistoj kući.ponudite mi kontakt telefone.Htele bismo da dođemo 12.08.Unapred zahvalna!
(Nović Jovica, 04/08/2008 17:18)
Zainteresovana sam za boravak u Banji Junaković - 2 odrasle osobe i dete od 5 godina. Molim Vas da mi predložite smeštaj u privatnoj režiji i ponudite kontakt telefone! Unapred se zahvaljujem!
(Marijana Vasiljević, 14/05/2008 12:05)