Welcome
Home
Kontakt


TURIZAM

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Turističke organizacije
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > TURIZAM > Turističke organizacije > Turistička organizacija Bela Crkva
Turistička organizacija Bela Crkva English
Adresa: Proleterska 2, 26340 Bela Crkva
E-mail: toobc@neobee.net
WEB prezentacija: www.belacrkvatourism.org

Turistička organizacija Bela Crkva

Turistička organizacija Bela Crkva

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :IIY         FLP      
  7    A    T 3   SBH
  I   C61   A76      
  T    X    M H   MKN
  M         HH9      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Молимо вас да нам препоручите неки ресторан за групни ручак око 50 особа. оквирна цена за ручак би била око 700/800 дин. Желели би да је ресторан што ближе јазеру како бисмо могли да се купамо. На једнодневни излет би дошли крајем јуна (субота или недеља). Такође нас интересује које би културно историјске објекте могли да посетимо у вашој околини. "Стари Чукаричанин" Пожешка 76 Београд тел. 254 53 82 staricukaricani@gmail.com www.staricukaricanin.com секретар конт. тел: 064/1822754
(, 20.05.2013. 12:19)
dva puta smo letovali u bungalovima, a u letnjem periodu u dane vikenda dolazimo da dušu odmorimo na našem moru....sve pohvale. sve je to bilo do prošle godine. ovog leta smo kupili minijaturnu pudlu, i eto problema. Da li i na koje jezero će te nas primiti na uživanje i kupanje, a gde odsesti u apartmanskom smeštaju......unapred zahvalna s poštovanjem
(, 31.07.2012. 11:45)
Nigde ne mogu da dobijem cene najma bungalova u kampu na Vračevgajskom jezeru dok prvo ne uradim rezervaciju što mi je malo čudno. Prvo da rezervišem pa posle da odlučujem hoću li prihvatiti ili ne.obratio sam se na par agencija tamo.
(, 20.07.2011. 22:55)

Relacije
Bela Crkva
Gradska galerija "Bela Crkva"