Welcome
Home
Kontakt


Kultura

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Galerije
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Kultura > Galerije > Gradska galerija "Bela Crkva"
Gradska galerija "Bela Crkva" English
Adresa: 1. oktobra 59, Bela Crkva
E-mail: czkbc@neobee.net; nbracic@eunet.yu
Kontakt: Nenad Bračić
Mesto: 13 000 Bela Crkva
Mobilni: 64,19
Telefoni: 381,13
Urednik: Nenad Bračić

Program gradske galerije BELA CRKVA odvijaće se na taj način što će se stručnoj javnosti i široj publici predstaviti savremeni aspekti umetničke produkcije iz zemlje i inostranstva. Program će imati promotivni, eduktivni, informativni i komunikativni karakter.

    Program će se realizovati kroz samostalne izložbe umetnika, autorske i problemske postavke istoričara umetnosti, kroz grupne izložbe, simpozijume, seminare, predavanja, edukativnu nastavu, radionice i druge oblike predstavljanja sa namerom da se uspostavi vitalni kontakt i saradnja između umetnika i publike. Posebna pažnja će se usmeriti na međunarodnu saradnju u regionu i šire kao i na ponovno pokretanja simpozijuma o fotografiji i fotografske kolonije IKAR NAD BELOM CRKVOM. 
    Gradska galerija će uspostaviti trajnu saradnju sa drugim galerijama u Srbiji i regionu, posebno saradnju sa novosadskom scenom (Muzej savremene likovne umetnosti Vojvodine, Kuda.org, galerija Zlatno oko, Izba), Subotičkim Likovnim susretom i beogradskim galerijama (Kulturni centar, Ozon, Remont, Rex, Zvono, Haos, Muzej Nikole Tesle, Studentski kulturni centar i Dom kulture studentski grad) kao i sa časopisom ART FAMA koja već redovno prati program galerije. 

    Otvaranjem sajta galerije i uključenjem u internet mrežu GRADSKA GALERIJA će se pozicionirati kao galerija sa svetski prepoznatljivim i vrednim programom.
 


Savet galerije
 
Slavko Timotijević, istoričar umetnosti
Aleksandar Cvetković, samostalni umetnik
Jugoslav Vlahović, umetnik, profesor na FPU
Danijela Purešević, istoričar umetnosti, urednik na rts-u
Živko Grozdanić, direktor Muzeja savremene umetnosti Vojvodine
 
Urednik NENAD BRAČIĆ
Tel.  013/851-173  064/1989710
 

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :OJW         I8T      
3 M    2      F   QAN
R G   7WT     2      
Y W    X      8   2R1
9FE           W      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Drago mi je da se za umetnike nesto ozbiljnije desava zajedickim snagama i svojim radom uspecemo sigurno.
(, 23.03.2013. 14:33)
Ideja je divna uradimo najbolje sto mozemo (Umetnici ujedinimo se) bravo svidja mi se Milan Miskovic pozdrav svim umetnicima.
(, 23.03.2013. 14:28)
Tereza,javi mi se kad budes mogla.cmok.
(Aleksandar gagic, 10.02.2009. 06:23)
Gospodinu Nenadu Bračiću, Definitivno nas dvoje smo rod,preko ženske linije -Jakuš,Vaša majka je mom ocu Jovanu Uzel,sestričina. Slikarski gen potvrđuje tu tvrdnju.I moja kći Sanja je prvo završila dizajnersku,pa nastavila menadžmant,jer je želela da izbegne ovo što ja prolazim. Ja takođe slikam.Imam problema sa nekakvim probisvetima koji bi da im budem kopir majstor.Zamalo da mi unište porodicu. Hajde da mi pomognete,da moja majka koja se zbog svega razbolela od karcinoma,da dokažemo da lepa dela i lepe stvari pobeđuju zle. Đurin Uzel Terezia,Pančevo,Ive Kurjačkog 123 Tel-064 512 66 91 Javite mi se,jer ,ipak ,mi smo rodbinski povezani.Meni ne treba novac .Ne bojte se.Mogu sama da ga zaradim.Samo me treba pustiti na miru da radim. Hvala unapred
(Terezia Đurin, 27.01.2009. 12:09)

Slike

Relacije
Bela Crkva
Jasenovo
SULUJ
Škola fotografije "ARTIS VISUM"
Turistička organizacija Bela Crkva
ULUS, Udruženje likovnih umetnika Srbije