Welcome
Home
Kontakt


Ugostiteljstvo

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Restorani
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika










Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > TURIZAM > Ugostiteljstvo > Restorani > Restoran GULI
Restoran GULI English
Adresa: Skadarska 13, 11000 Beograd, Srbija
Kuhinja: Domaća
Telefoni: 011 / 32.37.204

Restoran GULI, Skadarska 13, 11000 Beograd, Srbija, Tel: 011 / 32.37.204

Restoran GULI

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :



U7C         T5U      
E W    U    9 2   59T
WIG   BTK   JO2      
  5    M    B I   BMC
H7G         S3L      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Savo probajte ovaj recept za karbonare: za 2-3 osobe 500 gr spageta 200 gr pancete 5 zumanca 80 gr parmezana 100 gr sira Pecorino Romano (nije neophodno) maslinovo ulje neutralna pavlaka Sitno iseckati pancetu i isprziti je na zagrejanom tiganju u koji ste prethodno sipali malo maslinovog ulja. Kada je panceta hrskava ocedite je i stavite na kuhinjski papir da upije masnocu. U 5 l posoljene vode skuvati spagete , procedite ih i prelite sa malo masl ulja. U ciniji dobro umutite zumanca, 1 dl pavlake i narendan Pecorino Romano. U sve to dodati slaninu i momentalno preliti preko vrelih spageta neprestano mesajuci. Na spagete narendati parmezan i ukrasite listovima persuna. PRIJATNO! javite kako je ispalo :-) xrazor9@yahoo.com
(Jova Miletic, 13.06.2008. 11:27)
Postovani domacine, obraca Vam se vasa verna musterija koja zbog cestih putovanja nije u prilici da posecuje Vas restoran koliko bi zelela. Stoga Vas molim da mi ukoliko je to moguce posaljete na navedeni mail recept za Vase najbolje karbonare spagete kako bi mogao da da ih pravim i u sopstvenoj reziji kada nisam u prilici da posetim vas restoran. Ovo sigurno nece uticati na broj mojih poseta Vasem restoranu. Nadam se da ne trazim previse, hvala unapred i veliki pozdrav Sava Rastovic
(sava rastovic, 10.03.2008. 18:05)

Relacije
Beograd