Welcome
Home
Kontakt


Kultura

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Pozorišta
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Kultura > Pozorišta > Pozorište Milivoje Živanović Požarevac
Pozorište Milivoje Živanović Požarevac English
Adresa: Jovana Šerbanovića 1
Mesto: 12000 Požarevac
Telefoni: +381 12 222 481

POZORIŠTE MILIVOJE ŽIVANOVIĆ POŽAREVAC 
Jovana Šerbanovića 1
12000 Požarevac
 +381 12 222 481

POZORIŠTE MILIVOJE ŽIVANOVIĆ POŽAREVAC 
Jovana Šerbanovića 1
12000 Požarevac
 +381 12 222 481

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :E4L         NTG      
1 D    M      I   ONL
TQN   4KJ   N87      
E T    7    X     D27
YGU         N38      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Uvaženi, šaljem vam ispravku i dopunu u vezi s našim pozorištem. Pozorište ''Milivoje Živanović'' od 1986. godine nema u svom nazivu atribut amatersko, mada - naravno - nemamo ništa protiv amaterizma. Stoga vas molimo da obavite neophodnu promenu u nazivu našeg pozorišta. Ima veliku scenu, malu scenu, omladinsku scenu, lutkarsku scenu (jednu od retkih amaterskih scena koja ima svoj repertoar, ako ne i jedinu) i školu glume. Ima poluprofesionalnu i profesionalnu scenu. Veliki broj glumaca su amateri, no sva druga oprema predstava i organizacija jeste profesionalna. to je stoga što pozorište radi kao jedinstven deo Centra za kulturu Požarevac koja je velika multimedijalna kuća. O tome možete više pogledati na našem sajtu www.czkpo.co.yu. Centar je pokrenuo dva festivala: a) Glumačke svečanosti ''Milivoje Živanović'' koje predstavljaju susrete profesionalnih glumaca i održavaju se početkom aprila već dvanaest godina b) Amaterske glumačke svečanosti ''Milivojev štap i šešir'' - susrete varoških amaterskih pozorišta koji se održavaju svakog februara već tri godine takodje u čast glumca. Na taj način Požarevac je, verovatno, jedini grad koji u slavu jednog glumca ima dva festivala - amaterski i profesionalni. Centar za kulturu Požarevac je i inicijator za pokretanje nagrade ''Žanka Stokić''. Pozorište na repertoaru ima 14 predstava od kojih je veći deo aktivan a jedan manji deo konzerviran i može da se aktivira po potrebi repertoara. Subotom se održava redovna manifestacija ''Deco, povedite svoje roditelje u pozorište''. U 12 sati ide redovna repertoarska predstava za decu (i roditelje, naravno, posebno one koji su zaboravili šta je to pozorište). Dragi Ivić upravnik Centra za kulturu
(Dragi Ivić, 06.03.2007. 08:30)