Welcome
Home
Kontakt


Privreda

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Udruženja
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slikaVEZANE KATEGORIJE
Zdravlje
Udruženja


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Privreda > Udruženja > Udruženje kozmetičara Srbije
Udruženje kozmetičara Srbije English
Udruženje kozmetičara Srbije egzistira već 30 godina kao stručno-poslovno, interesno i nestranačko udruženje privatnih preduzetnika koji obavljaju kozmetičku delatnost, kao i drugih lica usko vezani za ovu delatnost, sa područja Republike Srbije.

U okviru svog delovanja Udruženje kozmetičara Srbije je organizovalo razne oblike usavršavanja svojih članova i njihovo povezivanje sa najvećim svetskim profesionalnim kozmetičkim kućama kako bi se obezbedilo da ova delatnost na našim prostorima prati sve svetske savremene trendodve.
 
Udruženje kozmetičara je organizovalo 22. Kongresa i Sajma kozmetike. 17.18. 19. 20. 21. i 22. Kongres i sajam kozmetike je organizovan pod sloganom „Beogradski festifal lepote“. Manifestacija objedinjuje sajamsko-izložbeni deo i kongresno-edukativni deo.

Na 14. Kongresu i Sajmu kozmetike gost je bila i Australijanka Diana Mails, PR organizacije CIDESKO INTERNATIONAL-Svetskog komiteta za Kozmetologiju i estetiku, pa je tom prilikom aktuelizovano pitanje prijema Jugoslavije odn. Udruženja kozmetičara Srbije u ovu nevladinu organizaciju svetskog značaja. Naime kandidatura je podneta još 1991. godine, kojom prilikom je dobijen i Kongres kozmetike CIDESKO za 1993. godinu, ali zbog poznatih okolnosti do ovoga nije došlo.
 
Udruženje je pokrenulo akciju „Korisno je biti član...“ u cilju omasovljenja članstva Udruženja, a sve u cilju daljeg usavršavanja i prosperiteta samog Udruženja, a tako i njegovih članova.

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :3ID         7F2      
  I    F    I O   BWL
  K   LME   5EH      
  L    J    3 T   K69
  7         RSR      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Postovani, kako mogu da postanem clan udruzenja kozmeticara Srbije?
(, 20.09.2016. 23:38)
Postovani, zanima me kako se postaje clan udruzenja kozmeticara srbije? Hvala.
(, 18.02.2016. 22:14)
Zavrsio sam visu u Cupriju,smer visi tehnicar kozmeticar.Ali nikako ne
(Bojan Stojkovic, 24.03.2009. 07:57)
htela bih ukoliko mi je istekla clanarina,opet da je obnovim i ostanem dalji clan,u akciji korisno je biti clan
(ivana tomasevic, 16.11.2008. 17:12)
Vas sam clan godinu dana. Moja zelja je da udruzenju na neki nacin pomognem, kao konsultant, spoljni saradnik. Radim kao kozmeticki konsultant u nekim salonima. Nemam stalan izvor prihoda,samohrana majka malolatnog deteta.
(elpiniki uzelac, 10.10.2008. 11:13)

Slike

Relacije
Kozmetički studio "Jasna"