Welcome
Home
Kontakt


Mediji

PRETRAGA
Unutar
Kategorije Izdavaštvo
Svih kategorija
Pronadji
sve reči
bilo koju reč
kompletnu frazu
Prikaži


Bez slika


Design by Art4m 2005.
Copyright © Info-Tours.NET 2005.
Home > Mediji > Izdavaštvo > DIN SEDMA SILA Beograd
DIN SEDMA SILA Beograd English
Adresa: Pedje Milosavlejvića br.56, 11070 Beograd, Srbija
Telefoni: 011-66-49-080

DIN SEDMA SILA, N.Beograd, Pedje Milosavlejvića br.56.Tel.011-66-49-080

DIN SEDMA SILA, N.Beograd, Pedje Milosavlejvića br.56.Tel.011-66-49-080

Pošaljite svoj komentar ili poruku

Vaš komentar će biti objavljen na ovoj stranici i automatski prosledjen njenom vlasniku, ali pre nego što ostavite komentar molimo vas da pročitate pravila komentarisanja:

Govor mržnje, raspirivanje rasne, nacionalne, seksualne i verske netrpeljivosti, uvrede, klevete i vulgarnosti nisu poželjni na ovim stranicama i moderator zadržava pravo da ih ne objavi.

Mišljenja i stavovi izneti u komentarima nisu mišljenja i stavovi Info-Tours.NET-a.

Izvinjavamo se posetiocima portala Info-Tours.NET što smo zbog čestih hakerskih napada morali da uvedemo sistem zaštite sa sigurnosnim kodom.

 
Vaše ime i prezime * :
E-mail * :
Komentar * :

Molimo vas upišite zbir * :WKK         772      
X      7      5   97T
ASL   K69     F      
  5    O      2   PEX
42D           6      
Polja obeležena crvenom zvezdicom (*) su obavezna.
 
Vaši komentari:
Poštovana gospodo ,drage kolege, Prijatno sam iznenadjen idejom I koncepcijom Vašeg prtala Info-Tours NET-a.Na njemu je,vidim predstavljeno I moje preduzeće DIN SEDMA SILA D.O.O. Ali eto baš to ruši moj utisak o dobroj ideji.Zašto? Zato što informacije o mom preduzeću nisu tačne evo skoro će godina dana.Pre svega adresa .Nebitno je kako ste do informacija došli tada kada su bile validne,bitno je da one više nisu tačne.A to ne odgovara ni vama ,pogotvo meni.Čak mi pravi štetu.Na tada kada ste prikupljali elemente za vaš portal aktuelnoj adresi ,odavno su neki drugi ljudi.Oni s pravom od mene traže da promenim adresu.Naravno da jesam.Jer bez nove adrese ne bi mogao da poslujem.Ali adresa koju vi jos uvek držite izaziva zabunu i kod mojih poslovnih partnera može da se tumači kao namera izazivanja zabune na tržištu.Ovde to nije slučaj.Pre svega zbog toga što smo novinska kuća koja prodaje informacije ali ne netačne.Zato ne ulazeći u to kako ste došli do podataka o mom preduzeću,molim vas na isti način ažurirajte podatke jer ukoliko vam je “cilj informisanje korisnika o svim važnim aspektima I podacima privrednog,kulturnog id ruštvenog života Srbije putem interneta”, -“ kontaktirajte nas bez ustezanja” . Imajte na umu da imenu SEDMA SILA ne priliči neistina.Mi to poštujemo .Mi prodajemo tačne informacije (možete to videti I u našim izdanjima).Od toga koliko uspemo zavisi nas interes I ugled . Naša nova stra adresa je: DIN SEDMA SILA je:N.Beograd,Pedje Milosavlejvića br.56.Tel.011-66-49-080. Želim vam svako dobro, Vlasnik DIN SEDAM SILA Misa Antonić
(, 14.08.2011. 11:55)